Έλενα Κρεμλίδου: Οι καυγάδες στο Survivor 2021 δεν είναι στημένοι

21:49 - 03/03/2021

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο Survivor 2021 και αναφέρθηκε στη κόντρα με τον Νίκο Μπάρτζη.Η Έλενα Κρεμλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το Survivor 2021. Η ίδια αναφέρθηκε στους καυγάδες που σημειώθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και ανέφερε πως «με ρωτάνε συνέχεια, αν μας λέγανε από την παραγωγή τι θα έπρεπε να κάνουμε, όχι τα κάναμε μόνοι μας». Επίσης, είπε ότι «νομίζω ότι λίγο την πλήρωσα εγώ. Όταν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και είσαι στο νοσοκομείο, όπως εγώ, εεε η υγεία μου ήταν σε κακή κατάσταση. Λιποθυμούσα, είχα πάθει αφυδάτωση και ηλίαση». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάτζη και τόνισε ότι «

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά