Σ.Τζώρτζογλου: «Έχει υποφέρει ο γιος μου - Ήταν ένα παιδί καμπουριαστό και φοβισμένο λόγω bullying»

16:47 - 03/03/2021

Με αφορμή την παρουσία του στην «Φάρμα» ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στον αγώνα που θα δώσει στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε στον γιο του και στο bullying που δέχθηκε στο παρελθόν. «Το Σοφάκι μου με περιμένει πραγματικά χαρούμενη. Θα περάσει και εκείνη τη δική της Φάρμα και τη δική της αγωνία. Ξέρω ότι συνεχώς θα προσεύχεται για μένα. Όχι αν θα νικήσω στα αγωνίσματα μόνο, αλλά στο κυριότερο αγώνισμα που είναι η συμβίωση με τους άλλους. Ξέρω ότι η Σοφία μου θα με καταλαβαίνει, χωρίς να της κάνω κάποιο σημάδι και αυτό ισχύει και για το δύο μου και τα δύο μου αδέρφια. Τον αγώνα μου τον αφιερώνω στη Σοφία και στον Αλκιβιάδη. Στη Σοφία, γιατί ξέρω ότι συναισθηματι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο γιος μου ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από το bullying»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι «Φάρμα» μίλησε σήμερα μέσω Skype στο «Πρω1νό» του ANT1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση του να λάβει μέρος στο παιχνίδι, στη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα και τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, όταν η συζήτηση έφτασε στον γιο του, Αλκιβιάδη, «λύγισε», καθώς όπως είπε […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος μου ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από το bullying (βίντεο)

Ο ηθοποιός «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στον γιο του Αλκιβιάδη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο γιος μου ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από bullying»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι «Φάρμα» μίλησε σήμερα μέσω Skype στο «Πρω1νό» του ANT1.

Διαβάστε το στο in.gr

«Λύγισε» ο Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος μου ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από το bullying

Ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι «Φάρμα» μίλησε σήμερα μέσω Skype στο «Πρω1νό» του ANT1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση του να λάβει μέρος στο παιχνίδι, στη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα και τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, όταν η συζήτηση έφτασε στον γιο του, Αλκιβιάδη, «λύγισε», καθώς όπως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου: " Ο γιος μου έχει υποφέρει - Ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από το bullying" [βίντεο]

Εμφανώς φορτισμένος, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για το παιδί του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος μου ήταν καμπουριαστός και φοβισμένος από το bullying

Με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι «Φάρμα», ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε σήμερα μέσω Skype στο «Πρω1νό» του ANT1. Ο  Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στην απόφαση του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος μου ήταν καμπουριαστός και φοβισμένος από το bullying

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις