Ιλένια Ουίλιαμς: “Υπήρχαν φορές που γύρναγα σπίτι μου κλαμένη, για αυτό τα παράτησα στην τηλεόραση”

14:03 - 03/03/2021

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it” μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς η οποία μίλησε για το To άρθρο Ιλένια Ουίλιαμς: “Υπήρχαν φορές που γύρναγα σπίτι μου κλαμένη, για αυτό τα παράτησα στην τηλεόραση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιλένια Ουίλιαμς: “Γι’ αυτό το λόγο τα παράτησα στην τηλεόραση”

Εξομολόγηση καρδιάς από την Ιλένια Ουίλιαμς στην κάμερα του ΣΚΑΊ. Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην κάμερα του Love It και για τις άσχημες συμπεριφορές που ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ιλένια Ουίλιαμς: “Γι’ αυτό το λόγο τα παράτησα στην τηλεόραση” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιλένια Ουίλιαμς: Γύριζα σπίτι μου κλαμένη, γι’ αυτό παράτησα την τηλεόραση

by elisavet03/03/2021 20:5103/03/2021 20:566 Για τον λόγο που αποχώρησε από την τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Love It» η Ιλένια Ουίλιαμς. «Έχω αισθανθεί στην εργασία μου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιλένια Ουίλιαμς: Γύριζα σπίτι μου κλαμένη, γι’ αυτό παράτησα την τηλεόραση

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»