Ο υφ. Εξωτερικών Α.Διαματάρης απαντά για το βιογραφικό του: «Σπούδασα στο Columbia αλλά δεν πήρα πτυχίο»

20:08 - 02/12/2019

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, απάντησε στις επικρίσεις που δέχτηκε για το βιογραφικό του σημείωμα, που αναφέρει ότι σπούδασε «Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia».  Ο κ. Διαματάρης εκφράζει «ιδιαίτερη απογοήτευση» για τον αρνητικό σχολιασμό που έχει δεχθεί για το βιογραφικό του, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών. «Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού», καταλήγει. Αναλυτικά, στη δήλωσή του αναφέρει: Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο β

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαματάρης: Σπούδασα στο Columbia αλλά δεν πήρα τίτλο

«Παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς, λόγοι οικονομικοί, δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών» αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, δίνοντας διευκρινίσεις για το βιογραφικό του σημείωμα, που αναφέρει ότι σπούδασε «Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia». Ο κ. Διαματάρης εκφράζει «ιδιαίτερη απογοήτευση» για τον αρνητικό σχολιασμό που έχει δεχθεί για το […] The post Διαματάρης: Σπούδασα στο Columbia αλλά δεν πήρα τίτλο appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις