Ο υφ. Εξωτερικών Α.Διαματάρης απαντά για το βιογραφικό του: «Σπούδασα στο Columbia αλλά δεν πήρα πτυχίο»
20:08 - 02/12/2019
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, απάντησε στις επικρίσεις που δέχτηκε για το βιογραφικό του σημείωμα, που αναφέρει ότι σπούδασε «Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia».
Ο κ. Διαματάρης εκφράζει «ιδιαίτερη απογοήτευση» για τον αρνητικό σχολιασμό που έχει δεχθεί για το βιογραφικό του, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών. «Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού», καταλήγει.
Αναλυτικά, στη δήλωσή του αναφέρει:
Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο β
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διαματάρης: Σπούδασα στο Columbia αλλά δεν πήρα τίτλο
«Παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς, λόγοι οικονομικοί, δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών» αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, δίνοντας διευκρινίσεις για το βιογραφικό του σημείωμα, που αναφέρει ότι σπούδασε «Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia». Ο κ. Διαματάρης εκφράζει «ιδιαίτερη απογοήτευση» για τον αρνητικό σχολιασμό που έχει δεχθεί για το […]
The post Διαματάρης: Σπούδασα στο Columbia αλλά δεν πήρα τίτλο appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr