Κ.Πάσσαρης: «Καταδικάστε με για όσα έχω κάνει» - Παρακαλάει να φύγει από τις φυλακές στη Ρουμανία
19:11 - 02/12/2019
Η κατάσταση του ελληνικών συστημάτων δικαιοσύνης και κράτησης είναι τέτοια που ακόμα και κακοποιοί που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα παρακαλούν να καταδικαστούν εδώ προκειμένου να γλιτώσουν από σκληρές συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίζουν σε χώρες με σοβαρά συστήματα κράτησης.
Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η δίκη του Κώστα Πάσσαρη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες και για ακόμη επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών. Η δίκη γίνεται χωρίς την παρουσία του ίδιου του Κώστα Πάσσαρη, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος στη Ρουμανία.
«Καταδικάστε με για όσα έκανα, όχι όμως και γι’ αυτά που δεν έχω κάνει. Το θέμα είναι ηθικό», δήλωσε ο ίδιος ο Κώστας Πάσσαρ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάσσαρης : Καταδικάστε με για όσα έχω κάνει, όχι γι’ αυτά που δεν έκανα
O Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος παραμένει στις φυλακές της Ρουμανίας, επανέλαβε μέσω του συνηγόρου του το αίτημά του να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί. Ο 45χρονος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες
Διαβάστε το στο in.grΠάσσαρης : Καταδικάστε με για όσα έχω κάνει, όχι γι’ αυτά που δεν έκανα
O Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος παραμένει στις φυλακές της Ρουμανίας, επανέλαβε μέσω του συνηγόρου του το αίτημά του να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί. Ο 45χρονος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες
Διαβάστε το στο tovimaΠάσσαρης: Καταδικάστε με για όσα έκανα, όχι για όσα δεν έκανα
Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η δίκη του Κώστα Πάσσαρη.
Διαβάστε το στο thetoc.gr