Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Ήταν φρικιαστική εικόνα, τη χτύπαγε μία ώρα" (video)

14:25 - 02/03/2021

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε στο T-Live και μίλησε για το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, στο οποίο έγινε μάρτυρας. Το μελαχρινό μοντέλο έσωσε μία αβοήθητη γυναίκα, την οποία κακοποιούσε ένας άντρας, σε διπλανό δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. «Άκουγα τώρα πάλι το βίντεο και με έπιασε αυτό το τρέμουλο. Ήταν σοκαριστικό. Τη χτύπαγε πάνω από μία ώρα. Το ξενοδοχείο αυτό είναι σε μία περιοχή με πρώτες ύλες, όπως γι’ αυτόν τον λόγο κι εγώ είχα πάει για την καινούρια μου δουλειά. Η κοπέλα μετά είπε, πάνω από...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας