Ξεσπά για το El Diablo ο Μόρφου: «Μου αποκάλυψε τα σχέδια του ο δαίμονας»

10:26 - 02/03/2021

Θέση και για την επιλογή της Κύπρου στη Eurovision έλαβε ο Μητροπολίτης Μόρφου. Το άρθρο Ξεσπά για το El Diablo ο Μόρφου: «Μου αποκάλυψε τα σχέδια του ο δαίμονας» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Eurovision: Ξεσπά για το El Diablo ο Μητροπολίτης Μόρφου - «Μου αποκάλυψε τα σχέδια του ο δαίμονας»

«Θέλουν να κάμουν τα ανώμαλα, ομαλά. Να τα κάνουν και νόμο, είπε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Μόρφου Νεόφυτος.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξεσπά και για το El Diablo: Μου αποκάλυψε τα σχέδια του ο δαίμονας

Ο Μόρφου Νεόφυτος στο κήρυγμά του την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στον Ξυλιάτο εξέφρασε μεταξύ άλλων την έντονη αντίδρασή του για το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξεσπά και για το El Diablo: Μου αποκάλυψε τα σχέδια του ο δαίμονας

Διαβάστε το στο spoilers

Eurovision: Ξεσπά για το El Diablo ο Μητροπολίτης Μόρφου – «Μου αποκάλυψε τα σχέδια του ο δαίμονας»

«Θέλουν να κάμουν τα ανώμαλα, ομαλά. Να τα κάνουν και νόμο, είπε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Μόρφου Νεόφυτος. Ο Μόρφου Νεόφυτος στο κήρυγμά του την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στον Ξυλιάτο εξέφρασε μεταξύ άλλων την έντονη αντίδρασή του για το τραγούδι. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω τραγούδι προκάλεσε αντιδράσεις από […] The post Eurovision: Ξεσπά για το El Diablo ο Μητροπολίτης Μόρφου – «Μου αποκάλυψε τα σχέδια του ο δαίμονας» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023