Μητσοτάκης για lockdown: Δύο εβδομάδες προσπάθεια – Προανήγγειλε σταδιακό άνοιγμα σχολείων και οικονομίας

14:33 - 01/03/2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν για άλλες δύο εβδομάδες την προσπάθειά τους, προκειμένου να επιστρέψουμε στη συνέχεια σε κανονικούς ρυθμούς. «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλη κούραση. Όμως πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα, ειδικά αυτές τις δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Δύο εβδομάδες προσπάθεια ακόμη -Προανήγγειλε σταδιακό άνοιγμα σχολείων και οικονομίας

Το μήνυμα ότι η « έξοδος από την κρίση είναι πια ορατή», έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε για τη δωρεά 18 φορητών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Δημόσιο από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλη κούραση. Όμως πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα, ειδικά […]

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης: «Υπομονή δύο εβδομάδες – Σταδιακό άνοιγμα για σχολεία, οικονομία»

«Η έξοδος από την κρίση είναι πια ορατή, θα ανοίξουμε με έξυπνες λύσεις», είπε ο πρωθυπουργός σε τηλεδιάσκεψη παρουσία της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Βασίλη Κικίλια Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε παράταση του lockdown για άλλες δυο εβδομάδες. «Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα» είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος προϊδέασε για νέα, έξυπνα, μέτρα και ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Μητσοτάκης για lockdown: Δύο εβδομάδες προσπάθεια - Προανήγγειλε σταδιακό άνοιγμα σχολείων και οικονομίας

O Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν για άλλες δύο εβδομάδες την προσπάθειά τους, προκειμένου να επιστρέψουμε στη συνέχεια σε κανονικούς ρυθμούς.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Η Άντζελα Δημητρίου μπέρδεψε την Josephine με την Λιόλιου και της είπε: “Λιόλιου σκίζεις!”»

Δούκας: Προτείνω ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να στείλει επιστολή στο PES για έκτακτη συνάντηση για τις πολιτικές του Τραμπ

Νέα ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου: «Αύριο, καρδούλα μου, στον Άγιο Αχίλλιο»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για τη ρεβάνς με Στεάουα οι Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη «Ήλιε μου, φως μου, παιδί μου»

Έλληνας χαφ στον Ολυμπιακό με εντολή Μεντιλίμπαρ