Γιατί οι Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας απουσίαζαν από το αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς;

12:06 - 01/03/2021

Στη Φωλιά των Κου Κου βγήκε σήμερα με απευθείας σύνδεση από το νέο του μαγαζί στην Καλαμάτα ο Μπάμπης Στόκας. […] The post Γιατί οι Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας απουσίαζαν από το αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατί οι Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας απουσίαζαν από το αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς;

«Ήταν επιλογή της οικογένειας του Μάνου να μην είμαστε στο αφιέρωμα στο Mega, δεν ήταν δικιά μας επιλογή»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο λόγος που οι Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας απουσίαζαν από το αφιέρωμα του Mega στον Μάνο Ξυδούς

Αφιέρωμα στο Μάνο Ξυδούς έκανε το Mega από το οποίο όμως απουσίαζαν οι Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας. Το πρωί της Δευτέρας, ο Μπάμπης Στόκας μίλησε στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» και εξήγησε γιατί εκείνος και ο Φίλιππος Πλιάτσικας απουσίαζαν από το αφιέρωμα. «Ήταν επιλογή της οικογένειας του Μάνου να μην είμαστε στο […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπάμπης Στόκας: Γιατί απουσίασε με το Φίλιππο Πλιάτσικα από το αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς

"Δεν ήταν δικιά μας επιλογή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»