Κουφοντίνας: «Δε θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»

17:55 - 28/02/2021

ΕΛΛAΔΑ  Αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι το τέλος είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, σύμφωνα με την αναισθησιολόγο - εντατικολόγο Κατερίνα Ντουζέπη.  Η γιατρός επιλογής του απεργού πείνας και δίψας τον επισκέφτηκε σήμερα στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Λαμίας όπου νοσηλεύεται 22 ημέρες.  Οπως αναφέρει στο eksegersi.gr : Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι φανερά απισχνασμένος και καταβεβλημένος, όμως έχει πλήρη διαύγεια και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι το τέλος, όποιο κι αν είναι αυτό. «Δε θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή» ήταν τα λόγια του. Σε επισήμανση της γιατρού ότι η διακοπή της αντιβίωσης εγκυμονεί επάνοδο της λοίμωξης, απάντησε ότι αυτή είναι δική του απόφασ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κουφοντίνας: «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι φανερά απισχνασμένος και καταβεβλημένος», αναφέρει γιατρός που τον επισκέφτηκε σήμερα.

Διαβάστε το στο in.gr

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι φανερά απισχνασμένος και καταβεβλημένος», αναφέρει γιατρός που τον επισκέφτηκε σήμερα.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν επιλογή – Τι δηλώνει η γιατρός του

Η γιατρός της προσωπικής επιλογής του Δημήτρη Κουφοντίνα, Κατερίνα Ντουζέπη, σε γραπτή δήλωσή της ανέφερε τη στιχομυθία με τον νοσηλευόμενο…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κουφοντίνας : «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»

Τι αναφέρει γιατρός που τον επισκέφτηκε σήμερα - Τι της είπε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Διαβάστε το στο tovima

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή

Η γιατρός επιλογής του απεργού πείνας και δίψας αναισθησιολόγος – εντατικολόγος Κατερίνα Ντουζέπη τόν επισκέφτηκε σήμερα στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Λαμίας όπου νοσηλεύεται 22 ημέρες. Σύμφωνα με το eksegersi.gr, η Κατ. Ντουζέπη ανέφερε πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι φανερά απισχνασμένος και καταβεβλημένος, όμως έχει πλήρη διαύγεια και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι το τέλος, όποιο […] The post Δημήτρης Κουφοντίνας: Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»...

«Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Κουφοντίνα στη... γιατρό Κατερίνα Ντουζέπη, Αναισθησιολόγο-Εντατικολόγο, Επιμελήτρια...

Διαβάστε το στο nonews-news.blogspot.com

Δημήτρης Κουφοντίνας: «Δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή» - Τι δήλωσε στη γιατρό του

Η γιατρός του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα, Κατερίνα Ντουζέπη, περιγράφει σε γραπτή της δήλωση την Κυριακή τα όσα της είπε ο απεργός πείνας και δίψας, ο οποίος νοσηλεύεται σε…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Γ. Ν Λαμίας – Δ. Κουφοντίνας: «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»

Lamianow.gr Γ. Ν Λαμίας – Δ. Κουφοντίνας: «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή» Η αναισθησιολόγος – εντατικολόγος Κατερίνα Ντουζέπη, γιατρός της επιλογής του Δημήτρη Κουφοντίνα, επισκέφτηκε σήμερα τον απεργό πείνας και δίψας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας. Η ανακοίνωση της – ενημέρωση Κατόπιν αιτήματός του, το οποίο διατυπώθηκε σε χθεσινή (27/02/2021) τηλεφωνική μας επικοινωνία, επισκέφθηκα σήμερα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας τον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη […] Γ. Ν Λαμίας – Δ. Κουφοντίνας: «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή

Η αναισθησιολόγος – εντατικολόγος Κατερίνα Ντουζέπη, γιατρός της επιλογής του Δημήτρη Κουφοντίνα, επισκέφτηκε σήμερα τον απεργό πείνας και δίψας στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Λαμίας. Συγκεκριμένα αναφέρει: Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι φανερά απισχνασμένος και καταβεβλημένος, όμως έχει πλήρη διαύγεια και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι το τέλος, όποιο κι αν είναι αυτό. «Δε θέλω να πεθάνω, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι το τέλος την απεργία πείνας που έχει ξεκινήσει, είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, σύμφωνα με την αναισθησιολόγο - εντατικολόγο Κατερίνα Ντουζέπη.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Δ. Κουφοντίνας: «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»

Η γιατρός του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα, Κατερίνα Ντουζέπη, περιγράφει σε γραπτή της δήλωση την Κυριακή τα όσα της είπε ο απεργός πείνας και δίψας, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή», είπε ο …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν επιλογή – Τι δηλώνει η γιατρός του

Η γιατρός της προσωπικής επιλογής του Δημήτρη Κουφοντίνα, Κατερίνα Ντουζέπη, σε γραπτή δήλωσή της ανέφερε τη στιχομυθία με τον νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ κρατούμενο και εξήγησε την κατάσταση της υγείας του. Καμία πράξη των γιατρών χωρίς τη συναίνεσή του μέχρι τώρα. Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας ο Δημήτρης Κουφοντίνας. […] The post Δημήτρης Κουφοντίνας: Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν επιλογή – Τι δηλώνει η γιατρός του appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

«Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»

Ανυποχώρητη η κυβέρνηση παρά τις εκατοντάδες εκκλήσεις νομικών, κομμάτων και ανθρώπων των τεχνών και των γραμμάτων.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Κουφοντίνας: Δεν θέλω να πεθάνω αλλά…

“Δεν θέλω να είμαι βάρος ούτε στην οικογένειά μου ούτε στο κίνημα, «κουβαλώντας» μη αναστρέψιμες βλάβες. Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή“. Όλα όσα μετέφερε σήμερα η γιατρός προσωπικής επιλογής του Δημήτρη Κουφοντίνα που τον είδε στην ΜΕΘ και του κατέστησε σαφές τι θα συμβεί τις […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)