Ταραντίλης : Παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους – Μένω πιστός στον Μητσοτάκη

17:54 - 28/02/2021

Σε διευκρινιστική δήλωση - ανάρτηση στα social media προχώρησε ο Χρήστος Ταραντίλης προκειμένου να απαντήσει στα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων χρηστών του διαδικτύου που συνέδεσαν την παραίτησή του με την υπόθεση Λιγνάδη ακόμα και με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ταραντίλης σε ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους - Μην ερμηνεύετα αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου

«Είναι καλό κάποτε όλοι να αντιληφθούμε ότι η πολιτική δράση εξελίσσεται ταυτόχρονα και παράλληλα με την οικογενειακή μας ζωή», επισημαίνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ταραντίλης: Παραιτήθηκα αποκλειστικά για οικογενειακούς λόγους, παρακαλώ όλους να σεβαστούν τους λόγους αυτούς

Λίγες ώρες μετά την παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο Χρήστος Ταραντίλης προέβη σε ανάρτηση στο facebook απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναφερόταν πως αντί να παραιτηθεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη παραιτήθηκε ο ίδιος. « Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας, άλλωστε, […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ταραντίλης σε ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους – Σεβαστείτε τους

Ο Χρήστος Ταραντίλης σχολιάζοντας την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖα να εκμεταλλευτεί πολιτικά την παραίτησή του με νέα του δήλωση τονίζει ότι αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους τους οποίους καλεί τους πάντες να τους σεβαστούν. Αναλυτικά ανάφερε: «Διαπιστώνοντας, δυστυχώς, ότι η αντιπολίτευση επιμένει να ερμηνεύει αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου, επιχειρώντας να την εκμεταλλευτεί... The post Ταραντίλης σε ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους – Σεβαστείτε τους appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ταραντίλης σε ΣΥΡΙΖΑ: Σεβαστείτε ότι παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους – Συνεχίζω να υπηρετώ την ΝΔ και τον Μητσοτάκη

Όπως αναλυτικά ανάφερε: «Διαπιστώνοντας, δυστυχώς, ότι η αντιπολίτευση επιμένει να ερμηνεύει αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου, επιχειρώντας να την εκμεταλλευτεί πολιτικά, επανέρχομαι για δεύτερη φορά -ελπίζω και τελευταία: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους. Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας, άλλωστε, να υπηρετώ την παράταξη και τον Πρόεδρο […] The post Ταραντίλης σε ΣΥΡΙΖΑ: Σεβαστείτε ότι παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους – Συνεχίζω να υπηρετώ την ΝΔ και τον Μητσοτάκη appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Χρήστος Ταραντίλης επιμένει ότι παραιτήθηκε για «οικογενειακούς λόγους»

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η παραίτησή του και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Ταραντιλης επανήλθε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Ταραντίλης προς ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους - Παραμένω πιστός στη ΝΔ και στον πρωθυπουργό

Ο κ. Ταραντίλης ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί τους οικογενειακούς λόγους τους οποίους επικαλείται στην επιστολή της παραίτησής του και να μην ερμηνεύει αυθαίρετα τα λόγια του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ταραντίλης: “Παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους”

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η παραίτησή του και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Ταραντίλης επανήλθε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιμένει ότι παραιτήθηκε για οικογενειακούς λόγους και ζητά να γίνουν σεβαστοί. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Διαπιστώνοντας, δυστυχώς, ότι η αντιπολίτευση επιμένει να ερμηνεύει αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου, επιχειρώντας να την εκμεταλλευτεί πολιτικά, επανέρχομαι για […] The post Ταραντίλης: “Παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους” appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr

Χρήστος Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους – Μένω πιστός στις αρχές της ΝΔ

Μιλά για αυθαίρετη ερμηνεία της ανακοίνωσης παραίτησης του, εκ μέρους της αντιπολίτευσης

Διαβάστε το στο mononews.gr

«Οργή» Ταραντίλη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η παραίτηση μου ήταν για οικογενειακούς λόγους, σεβαστείτε το

Την οργή του Χρήστου Ταραντίλη προκάλεσε η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί πολιτικά την παραίτησή του και με νέα του δήλωση εξαπολύει τα «πυρά» του κατά της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αναλυτικά ανάφερε: «Διαπιστώνοντας, δυστυχώς, ότι η αντιπολίτευση επιμένει να ερμηνεύει αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου, επιχειρώντας να την εκμεταλλευτεί πολιτικά, επανέρχομαι για δεύτερη φορά -ελπίζω και τελευταία: […] The post «Οργή» Ταραντίλη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η παραίτηση μου ήταν για οικογενειακούς λόγους, σεβαστείτε το appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σχόλιο Ταραντίλη για την παραίτησή του: Δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους-Μένω πιστός στον Κ. Μητσοτάκη

O πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, προέβη σε διευκρινιστική δήλωση, στην οποία επισημαίνει ότι αυτή «δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους». Απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ταραντίλης τονίζει ότι παραιτήθηκε για οικογενειακούς λόγους, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί λόγοι πίσω από την απόφασή του. […]

Διαβάστε το στο

Χρ. Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους – Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ξεκαθαρίζει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους. «Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ.…

Διαβάστε το στο politik.gr

Χρ. Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους – Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ξεκαθαρίζει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Ταραντίλης: Παραιτήθηκα αποκλειστικά για οικογενειακούς λόγους

«Θέλησα να παραιτηθώ από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου αποκλειστικά για οικογενειακούς λόγους», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.Με μία ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, δίνει απαντήσεις στα σχόλια της αντιπολίτευσης για την παραίτησή του. «Διαπιστώνοντας, δυστυχώς, ότι η αντιπολίτευση επιμένει να ερμηνεύει αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου, επιχειρώντας να την εκμεταλλευτεί πολιτικά, επανέρχομαι για δεύτερη φορά -ελπίζω και τελευταία: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους. Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Economist: Πόσο κινεζική είναι η Shein

Πανδαισία: Highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα – Όλα τα γκολ (vids)

Εργασία: Η δυσαρέσκεια εργαζομένων χτυπάει κόκκινο, πιθανότητα μαζικών παραιτήσεων

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχουμε ζήσει τέτοια κατάσταση οκτώ χρόνια»

ΗΠΑ: «Ο υποψήφιος του Τραμπ για διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής είναι απατεώνας» – Βγήκαν τα μαχαίρια

Είναι φτηνός! Όταν ο Άντι Γουόρχολ έμεινε απλήρωτος από τον Ντόναλντ Τραμπ