Μ.Νικολάου για Δ.Λιγνάδη: «Μου προκαλούν θυμό όσα γίνονται γνωστά - Θα διορθωθούν πράγματα»

16:56 - 28/02/2021

Η Ματίνα Νικολάου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και σχολίασε τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης του Δημήτρη Λιγνάδη που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για όλα αυτά που ακούω και εν τέλει είναι πραγματικά γεγονότα δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Μου ήρθε πάρα πολύ απότομο, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ταράχθηκα πάρα πολύ για όλο αυτό που συνέβαινε. Ενδεχομένως τα χρόνια που ήμουν εγώ στη δραματική σχολή να μην τα έπαιρνα χαμπάρι. Η εμπειρία μου αυτά τα χρόνια στο θέατρο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα θυμάμαι τόσο όμορφα και σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου. Από τις πρόβες με τους συμμαθητές και τους καθηγητές στη δραματική σχολή. Είχα μια άψογη συν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις