Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης – Τι αναφέρει στην σχετική επιστολή
15:12 - 28/02/2021
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες […]
The post Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης – Τι αναφέρει στην σχετική επιστολή appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βόμβα στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης
Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, παραιτήθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης, που όλες αυτές τις ημέρες έγινε στόχος κριτικής για το χειρισμό της υπόθεσης Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο documentonews.grΠαραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης - Οι λόγοι - Ποιος αναλαμβάνει
Με επιστολή του ο Χρήστος Ταρανατίλης παραιτείται από κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Διαβάστε το στο real.grΓιατί παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης – Η αλήθεια
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης παραιτήθηκε από το αξίωμά του. Στη σχετική επιστολή αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιατί παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης – Η αλήθεια
Διαβάστε το στο spoilersΠαραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Ταραντίλης-Αναλαμβάνει καθήκοντα η Πελώνη
Την παραίτηση του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε σήμερα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης. Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, αναφέρεται σε οικογενειακούς λόγους που προέκυψαν και οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του. Ενόψει αυτής της εξέλιξης, χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου θα εκπληρώνει από εδώ και […]
Διαβάστε το στο Παραιτήθηκε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης – Τι αναφέρει στην επιστολή του
Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης. Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου θα εκτελεί η Αριστοτελία Πελώνη
Διαβάστε το στο matrix24.grΠαραιτήθηκε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης – Τι αναφέρει στην επιστολή του
Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης. Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου θα εκτελεί η Αριστοτελία Πελώνη
Διαβάστε το στο to10.gr