Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

Αναλαμβάνει η Αριστοτελία Πελώνη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης απο κυβερνητικός εκπρόσπωπος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης...

Διαβάστε το στο Zougla

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Την παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης.  

Διαβάστε το στο Gazzetta

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης. Επιστολή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι […]

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο NewsBomb

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης. Επιστολή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι […]

Διαβάστε το στο tovima

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρ. Ταραντίλης

Αναλαμβάνει η Αριστοτελία Πελώνη - Δείτε τι γράφει στην επιστολή παραίτησης

Διαβάστε το στο thebest.gr

Την παραίτησή του, για οικογενειακούς λόγους, προς τον πρωθυπουργό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα αναλάβει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

ΕΛΛΑΔΑ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την παραίτησή του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης. Στο κείμενο της επιστολής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί τον κ. Μητσοτάκη για την τιμή που του είχε κάνει να τον ορίσει υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, ωστόσο όπως τονίζει, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του. Ο Χρήστος Ταραντίλης, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα δήλωσε πως «δεν υπάρχει ο παραμικρός πολιτικός λόγος στην απόφαση μου», ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με τους λόγους που επικαλέστηκε πως «Είναι αρχή μου, πρώτα η οικογένεια». Ο τέως πλέον κυβερνητικός εκπρόσωπος, σ

Διαβάστε το στο

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες […] The post Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Την θέση του παίρνει η η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Σας αποστέλλουμε επιστολή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και […] The post Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Την παραίτηση του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Στην επιστολή του To άρθρο Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πολιτική  Παραιτήθηκε από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο Χρήστος Ταραντίλης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή του επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους που δεν του επιτρέπουν όπως αναφέρει να ασκεί τα καθήκοντά του. Ωστόσο, πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για «αδειάσματα» και σκέψεις για παραίτηση.  Η επιστολή Επιστολή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω ν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σε επιστολή του στον Πρωθυπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να ασκεί αυτά τα καθήκοντα The post Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Παραιτήθηκε ο κυβερνητκός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης

Τι αναφέρει η επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Το άρθρο Παραιτήθηκε ο κυβερνητκός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τι αναφέρει η επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει η Αριστοτελία Πελώνη. Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ - Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Την παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου γνωστοποίησε με επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χρήστος Ταραντίλης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Η επιστολή Τραντίλη: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Ο Χρήστος Ταραντίλης με επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό ανακοίνωσε την παραίτηση του. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλε επιστολή στο Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουγρό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Η επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά […] The post Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, ο οποίος επικαλέσθηκε οικογενειακούς λόγους. Αναλαμβάνει εκπρόσωπος μέχρι νεοτέρας η Αριστοτελία Πελώνη Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ.Ταραντίλη αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί […] The post Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr

Παραιτήθηκε ο Χ. Ταραντίλης

Παραιτήθηκε ο Χ. Ταραντίλης Sun, 28/02/2021 - 15:09

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τι αναφέρει στην επιστολή του - Αναλαμβάνει η Αριστοτελία Πελώνη.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης

Τι συνέβη

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γιατί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Ταραντίλης!

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης. Στην επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από […] The post Γιατί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Ταραντίλης! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Την παραίτησή του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης. Το άρθρο Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης

Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Κυριακής στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κ. Ταραντίλης στην επιστολή του ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ωστόσο δηλώνει την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Την θέση του αναλαμβάνει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Διαβάστε το στο news.gr

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης!

Την παραίτησή του από τα καθήκοντά του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε γνωστή στον Πρωθυπουργό, ο Χρήστος Ταραντίλης. Στο κείμενο της παραίτησης του αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης!

Ο Χρήστος Ταραντίλης υπέβαλλε πριν λίγο την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου. Το άρθρο Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό ο Χρήστος Ταραντίλης παραιτείται για οικογενειακούς λόγους όπως αναφέρει, από τη θέση του υφυπουργού στο πρωθυπουργό και του κυβερνητικού εκπρόσωπου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση…

Διαβάστε το στο politik.gr

Με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό ο Χρήστος Ταραντίλης παραιτείται για οικογενειακούς λόγους όπως αναφέρει, από τη θέση του υφυπουργού στο πρωθυπουργό και του κυβερνητικού εκπρόσωπου.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης 28/02/2021 Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης. Στην επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Με τιμή, Χρήστος Ταραντίλης»

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αναλαμβάνει η Αριστοτελία Πελώνη Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουγρό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Η επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος (Βίντεο)

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Ο Χρήστος Ταραντίλης παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος.Ο Χρήστος Ταραντίλης με επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό ανακοίνωσε την παραίτηση του. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλε επιστολή στο Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Με τιμή,

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Και δεν είναι ο μόνος που συνελήφθη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουγρό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Η επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν ένας εκ των 18 συλληφθέντων σε παράνομη λέσχη που είχε στηθεί σε σπίτι στην Κυψέλη, όπου έπαιζαν τυχερά παιχνίδια χωρίς να τηρούν τους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19. Έπειτα από πληροφορία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαιχτικής λέσχης που είχε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, σε …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Η επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Την παραίτησή του από τα καθήκοντά του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε γνωστή στον Πρωθυπουργό, ο Χρήστος Ταραντίλης. Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης παραιτείται για οικογενειακούς λόγους. «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που […] The post Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, υπέβαλε με επιστολή προς τον πρωθυπουργό την παραίτηση του από τα καθήκοντα του κυβερνητικού εκπροσώπου. Στη θέση του η Αριστοτελία Πελώνη.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Παραιτήθηκε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης. Επικαλείται οικογενειακούς λόγουςΣτην επιστολή του ο κ. Ταραντίλης επικαλείται οικογενειακούς λόγους που δεν του επιτρέπουν όπως αναφέρει να ασκεί τα καθήκοντά του. Επιστολή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τι αναφέρει η επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει η Αριστοτελία Πελώνη. Την παραίτηση του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των 18 συλληφθέντων σε παράνομη λέσχη που είχε στηθεί σε σπίτι στην Κυψέλη, όπου έπαιζαν τυχερά παιχνίδια χωρίς να τηρούν τους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19. Έπειτα από πληροφορία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαιχτικής λέσχης που είχε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και το Τμήμα […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Την παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου γνωστοποίησε με επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χρήστος Ταραντίλης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Η επιστολή Τραντίλη: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουγρό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Η επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη:  «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά ... The post Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Και δεν είναι ο μόνος που συνελήφθη.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η Coca-Cola εξοπλίζει τον στόλο οχημάτων της με EV

Economist: Πόσο κινεζική είναι η Shein

Πανδαισία: Highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα – Όλα τα γκολ (vids)

Εργασία: Η δυσαρέσκεια εργαζομένων χτυπάει κόκκινο, πιθανότητα μαζικών παραιτήσεων

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχουμε ζήσει τέτοια κατάσταση οκτώ χρόνια»

ΗΠΑ: «Ο υποψήφιος του Τραμπ για διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής είναι απατεώνας» – Βγήκαν τα μαχαίρια