Ιωάννα Παππά: «Έπαθα κατάθλιψη στο πρώτο lockdown»

14:18 - 28/02/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παππά στο Galaκαι τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα με αφορμή την επιτυχημένη […] The post Ιωάννα Παππά: «Έπαθα κατάθλιψη στο πρώτο lockdown» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξομολόγηση Ιωάννας Παππά: «Έπαθα κατάθλιψη στο πρώτο lockdown»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρωτόγνωρη συνθήκη που ζούμε όλοι με την εξέλιξη της πανδημίας για τον κορονοϊό και το lockdown. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παππά παραδέχθηκε πως «στο πρώτο lockdown έπαθα κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ζούσα την «Έβδομη Σφραγίδα», προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Ένιωθα ότι ζούσα την Αποκάλυψη. Και ήρθε σαν […] The post Εξομολόγηση Ιωάννας Παππά: «Έπαθα κατάθλιψη στο πρώτο lockdown» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Παππά: Ο φόβος του θανάτου και η κατάθλιψη στο πρώτο lockdown

Η Ιωάννα Παππά, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Έξαψη, μίλησε τον φόβο του To άρθρο Ιωάννα Παππά: Ο φόβος του θανάτου και η κατάθλιψη στο πρώτο lockdown δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»