Ματίνα Νικολάου κατά Κούγια: “Δεν τον μπορώ καθόλου, δε με νοιάζει τι θα πει, δεν θέλω να τον ακούω, δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους”

13:21 - 28/02/2021

Η Ματίνα Νικολάου, γνωστή ως «Βάνια» στο Καλό Μεσημεράκι, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Έλα Χαμογέλα. Η ηθοποιός To άρθρο Ματίνα Νικολάου κατά Κούγια: “Δεν τον μπορώ καθόλου, δε με νοιάζει τι θα πει, δεν θέλω να τον ακούω, δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Νικολάου: «Δεν μπορώ καθόλου τον Κούγια, δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς  Χρηστίδου και μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημέρων 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ματίνα Νικολάου κατά Κούγια : «Δεν θέλω να τον ακούω – Δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

Για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου στον απόηχο της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη

Διαβάστε το στο in.gr

Ματίνα Νικολάου κατά Κούγια : «Δεν θέλω να τον ακούω – Δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

Για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου στον απόηχο της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη

Διαβάστε το στο tanea.gr

Για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου στον απόηχο της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως είπε, δεν γνώριζε λεπτομέρειες για όλα αυτά που ακούγονται. «Ταράχτηκα πάρα πολύ. Τον καιρό που ήμουν στη δραματική σχολή δεν τα έπαιρνα χαμπάρι» τόνισε, εξηγώντας ότι στα τόσα χρόνια που είναι στον χώρο έχει μόνο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ματίνα Νικολάου: «Δεν μπορώ καθόλου τον Κούγια, δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

Ματίνα Νικολάου: «Δεν μπορώ καθόλου τον Κούγια, δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι» Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς  Χρηστίδου και μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημέρων Η Ματίνα Νικολάου, γνωστή και ως «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Η ηθοποιός ρωτήθηκε για όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες στο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας