Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για όλα σχετικά με την Κατερίνα Γερονικολού και το Γιώργο Κιμούλη

18:50 - 27/02/2021

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος και ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε και θα προβληθεί την Κυριακή 28/2/2021 στον Alpha Κύπρου, είδαμε στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Σαββάτου (27/2) με τη Ναταλία Γερμανού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα και αναφέρθηκε και στην καταγγελία που συνδέουν την Κατερίνα […] Το άρθρο Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για όλα σχετικά με την Κατερίνα Γερονικολού και το Γιώργο Κιμούλη εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Τσιμιτσέλης για τις καταγγελίες Γερονικολού: «Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν στο μέλλον με τον Γιώργο Κιμούλη» (vid)

«Αυτή την ιστορία, τα σκηνικά, τα ήξερα εδώ και καιρό. Το είχαμε συζητήσει αυτό, είχαμε μιλήσει για εκείνη την περιοδεία και τη συνεργασία που είχαν κάνει. Μου είχε πει διάφορα περιστατικά, που δεν θέλω να τα εκθέσω συγκεκριμένα, όταν θελήσει η Κατερίνα θα το κάνει μόνη της. Αλλά όταν ήρθε η ώρα και η στιγμή […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης για τις καταγγελίες Γερονικολού: «Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν στο μέλλον με τον Γιώργο Κιμούλη» (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Όσα είπε ο Τσιμιτσέλης στη Γερονικολού και η καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος και ένα απόσπασμα της συνέντευξης που θα προβληθεί αύριο στον Alpha Κύπρου,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Όσα είπε ο Τσιμιτσέλης στη Γερονικολού και η καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα είπε στη Γερονικολού και η καταγγελία για Γιώργο Κιμούλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δηλώνει ότι δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος» Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος και ένα απόσπασμα της συνέντευξης που θα προβληθεί αύριο στον Alpha Κύπρου, είδαμε στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Σαββάτου (27/2) με τη …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ipop.gr

Πώς να τα βγάλεις πέρα με τον τύπο του ανθρώπου που αποφεύγει πάση θυσία τις συγκρούσεις;

Όλα όσα θα ήθελα να μου είχε πει κάποιος όταν ήμουν 20 χρονών (2023 Edition)

5 Εύκολοι τρόποι να απασχοληθούν τα παιδιά την εβδομάδα πριν αρχίσουν τα σχολεία (χωρίς τάμπλετ)

Πες «αντίο» στα κενά μνήμης με τις πιο απλές τροφές

Αποφάσεις καριέρας, αποφάσεις ζωής: Πώς το ένστικτό σου μπορεί να σου δείξει τον δρόμο

5 πράγματα που με ενέπνευσαν μέσα στο 2022 και αξίζει να διαβάσεις σήμερα