Άγριες Μέλισσες: «Νομίζω ότι το σήριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά»

05:51 - 27/02/2021

«Επίσημα δεν έχουμε ενημερωθεί, αλλά νομίζω ότι το σίριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά» απάντησε ο Γιώργος Σουξές απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής. Ο Γιώργος Σουξές ρωτήθηκε και για την εξέλιξη του ρόλου του στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς οι τηλεθεατές επιθυμούν να τον δουν παντρεμένο με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Θέμελη θα είναι οδυνηρό

Το οδυνηρό τέλος του Σωκράτη Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες και οι υποψίες για τους Σεβαστούς. Ένα ισχυρό ξέσπασμα είχε ο Δούκας, μετά την φρικτή αποκάλυψη για τον βιαστή της Ανέτ. Όταν η Δόμνα του αποκάλυψε πως ο Μελέτης είναι ο αδερφός της, ο θάνατος του Θέμελη άρχισε να ξεκινάει αντίστροφα, στις Άγριες Μέλισσες. Όπως έχει ... The post Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Θέμελη θα είναι οδυνηρό appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μaster Chef: Επικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν: Γιατί όλοι κατηγορούν τους παρουσιαστές ότι «εκείνοι φταίνε»

Έκλεισε νέα μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό – Διπλή επένδυση Μαρινάκη

Σοβαρά τραυματίας μετά από επεισόδιο στη Βάρκιζα – Άγνωστο αν το τραύμα του οφείλεται σε μαχαίρι ή σφαίρα

Κίνηση τώρα: Μεγάλες καθυστερήσεις στη Μεσογείων λόγω σύγκρουσης οχημάτων

«Ζει ο σύζυγος;» – «Όχι ευτυχώς, είμαι ελεύθερη»: Διάλογος έπος Τσελίκα με ηλικιωμένη στον Πειραιά

Κάλαντα στον δήμαρχο Αθηναίων από φορείς και συλλόγους: «Καμία και κανένας μόνος του»