Χαρδαλιάς: Παράταση lockdown στην Αττική για μια εβδομάδα – Νέες περιοχές στο κόκκινο

00:00 - 27/02/2021

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι σε καθεστώς αυστηρού lockdown παραμένει η Αττική για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Προβληματίζουν πολύ ο Πειραιάς και η Δυτική Αττική. Στο «κόκκινο» (επίπεδο αυξημένου κινδύνου) μπαίνουν: Λευκάδα (εκτός από το Μεγανήσι) Θεσπρωτία (με ιδιαίτερη προσοχή στην Ηγουμενίτσα) Σύρος Σάμος Δήμος […] The post Χαρδαλιάς: Παράταση lockdown στην Αττική για μια εβδομάδα – Νέες περιοχές στο κόκκινο appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-dimosio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παράταση lockdown στην Αττική για μία εβδομάδα – Στο «κόκκινο» νέες περιοχές

Την παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στην περιφέρεια της Αττικής τουλάχιστον μέχρι τις 8 Μαρτίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα. Συγκεκριμένα, στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου («βαθύ κόκκινο») παραμένουν οι δήμοι Καλυμνίων και Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης και […] The post Παράταση lockdown στην Αττική για μία εβδομάδα – Στο «κόκκινο» νέες περιοχές appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Παράταση σκληρού lockdown στην Αττική έως 8 Μαρτίου- Ποιες περιοχές είναι στο κόκκινο

Αυξημένα μέτρα από αύριο μέχρι και τις 8 Μαρτίου, από σήμερα στις 6 το πρωί δέκα ακόμα περιοχές της χώρας μπήκαν στο κόκκινο. Το άρθρο Παράταση σκληρού lockdown στην Αττική έως 8 Μαρτίου- Ποιες περιοχές είναι στο κόκκινο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Lockdown: Παράταση στην Αττική – Ποια τα νέα μέτρα και ποιες περιοχές μπήκαν στο κόκκινο

Ένα χρόνο μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος κορονοϊού στην χώρα μας, η πανδημία δεν λέει να κοπάσει. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε παράταση του lockdown για μια εβδομάδα στην Αττική. Λύγισε στο τέλος της ενημέρωσης κάνοντας τον απολογισμό του ενός χρόνου. Με τα νέα κρούσματα κορονοϊού να φτάνουν σήμερα τα 1790 τους νεκρούς να είναι 29 […] The post Lockdown: Παράταση στην Αττική – Ποια τα νέα μέτρα και ποιες περιοχές μπήκαν στο κόκκινο appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Παράταση του lockdown στην Αττική: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο-Ποια μέτρα ισχύουν

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί η επιδημιολογική κατάσταση στον Δήμο Πειραιά αλλά και στον Δυτικό τομέα Αθηνών.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Παράταση του lockdown στην Αττική: Ποιες περιοχές μπήκαν στο «κόκκινο» - Ποια μέτρα ισχύουν

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο), εντάσσονται από σήμερα στις 6 το πρωί και ως τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 6 το πρωί, οι εξής περιοχές:

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Χαρδαλιάς: «Παράταση του lockdown για τουλάχιστον μια εβδομάδα» είπε με τρεμάμενη φωνή

Χαρδαλιάς: «Παράταση του lockdown για τουλάχιστον μια εβδομάδα» είπε με τρεμάμενη φωνή Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην χώρα μας και ακόμα η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη παρά τα περιοριστικά μέτρα. Σήμερα μετά από συνεδρίαση των εμπειρογνωμόνων, αποφασίστηκε η παράταση του lockdown για τουλάχιστον μια εβδομάδα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος χρόνος […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-dimosio.gr

Οριστικά αποτελέσματα για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Κοινωφελής εργασία: Ολη η πρόσκληση και οι θέσεις για 2.260 θέσεις σε 2 υπουργεία

Fulbright: Υποτροφίες για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες

Εξοικονομώ για επιχειρήσεις: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 500.000 ευρώ

Επιστρέφει ο Δακτύλιος – Ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα – Πώς εκδίδω αδεια κυκλοφορίας