Δανάη Στράτου στη Σάσα: Γιατί θέλω να δω τον Γιάνη πρωθυπουργό της χώρας

13:24 - 02/12/2019

«Ολες οι κινήσεις που κάνουμε, είτε εκείνος στην πολιτική είτε εγώ στη δική μου δουλειά, είναι απόρροια κοινής ζύμωσης», δηλώνει στα «Π» η Δανάη Στράτου, σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Στράτου: Τότε και μόνο θα ήθελα να δω τον Γιάνη πρωθυπουργό

Η Δανάη Στράτου, σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα "Παραπολιτικά".  The post Δανάη Στράτου: Τότε και μόνο θα ήθελα να δω τον Γιάνη πρωθυπουργό appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δανάη Στράτου: Πότε θα ήθελα να δω τον Γιάνη πρωθυπουργό

"Αν αυτοί οι στόχοι έρθουν πιο κοντά μέσω της πρωθυπουργοποίησης του Γιάνη, τότε ναι, θέλω να τον δω πρωθυπουργό. Ποτέ για να γίνει πρωθυπουργός".

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Το Xmas tree της Δούκισσας, η ντροπαλή... μονομερώς Παπαβλασοπούλου και ο σέξι Γιαννέτος

Δημοσκόπηση GPO για τα Παραπολιτικά 90,1: Δικαιολογημένη η διαγραφή Σαμαρά για το 46,3% - Μοιρασμένοι οι ερωτηθέντες για το κόστος της απόφασης του πρωθυπουργού

Ο Αλέκος Συσσοβίτης σε ρόλο… Φούντα στην Τρούµπα - Στον Alpha από τον Ιανουάριο το “Πόρτο Λεόνε - στον δρόµο µε τα κόκκινα φανάρια”

Πώς ο Σαμαράς συσπείρωσε, χωρίς να το θέλει, τη Νέα Δημοκρατία - Σε ποιο κόµµα θα "κάτσουν" οι αποχωρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί ψάχνεται ο Δούκας

'Ο πιο καλός ο μαθητής': Παππούς 80 χρονών ξεκινά στο νυχτερινό σχολείο μετά από μια ολόκληρη ζωή στη βιοπάλη - 'Η παρουσία μου εδώ ανοίγει το μυαλό'

Στην αφετηρία το μετρό Θεσσαλονίκης - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη εκκίνηση της 30ής Νοέμβριου