Σαρηγιάννης: Το lockdown αποδίδει 45% λιγότερο - Οι λόγοι
17:17 - 26/02/2021
Το νέο lockdown αποδίδει σχεδόν στο μισό, σε σχέση με εκείνο που εφαρμόστηκε τον περασμένο Μάρτιο, τονίζει ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης επισημαίνει πως το τωρινό lockdown είναι λιγότερο αποτελεσματικό και συγκεκριμένα σε ποσοστό 45%, σε σχέση με εκείνο που εφαρμόστηκε τον περασμένο Μάρτιο.
Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής του ΑΠΘ μίλησε στο Mega και διευκρινίζει πως οι λόγοι οφείλονται στην αυξημένη κινητικότητα που έχουν παρατηρηθεί στη διάρκεια της νέας καραντίνας, αλλά και στις νέες μεταλλάξεις του κορονοϊού που έχουν εμφανιστεί.
«Η απόδοση του lockdown είναι μειωμένη κατά 45% σε σχέση με τον περασμένο Μάρτιο», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πω
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr