Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»
20:51 - 25/02/2021
«Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», δηλώνει σήμερα ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, αντιδρώντας στην αποκάλυψη μιας έρευνας ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζ. Ντεπαρντιέ: «Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»
«Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», δηλώνει ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, αντιδρώντας στην αποκάλυψη...
Διαβάστε το στο ZouglaΖεράρ Ντεπαρντιέ : «Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»
Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία» στην καταγγελία εναντίον του για βιασμό.
Διαβάστε το στο in.grΖεράρ Ντεπαρντιέ: Είμαι αθώος για τις κατηγορίες βιασμού – Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα
Επιμένει να δδιατρανώνει την αθωότητά του ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μίας νεαρής συναδέλφου του το 2018. «Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», δηλώνει σήμερα ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica. «Για εμένα η έρευνα έχει κλείσει, είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», επισήμανε ο […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖεράρ Ντεπαρντιέ: Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», δηλώνει ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, αντιδρώντας στην αποκάλυψη μιας έρευνας σε βάρος του για «βιασμούς».
«Για εμένα η έρευνα έχει κλείσει, είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», επισήμανε ο 72χρονος ηθοποιός, απαντώντας σε ερωτήσεις στο περιθώριο των γυρισμάτων της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Πατρίς Λεκόντ.
«Δεν υπάρχουν αποδείξεις»
Ο Ντεπαρντιέ κάνει λόγο για τον «απόλυτα αβάσιμο χαρακτήρα των κατηγοριών», προσθέτοντας: «Δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν υπάρχει τίποτα σε βάρος μου».
«Δεν μπορώ παρά να αρνηθώ κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, όπως το έκανα ενώπιον των ερευνητών», επέμεινε, γνωστοπ
Διαβάστε το στο topontiki.gr"Εκρηξη" Ζεράρ Ντεπαρντιέ: "Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα"
O Ζεράρ Ντεπαρντιέ μιλά στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, αντιδρώντας στην αποκάλυψη έρευνας σε βάρος του για "βιασμούς"
Διαβάστε το στο thetoc.grΖεράρ Ντεπαρντιέ: "Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα"
Ζεράρ Ντεπαρντιέ: "Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα"
Thu, 25/02/2021 - 21:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΖ. Ντεπαρντιέ: “Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα”
«Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», δηλώνει σήμερα ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, αντιδρώντας στην αποκάλυψη μιας έρευνας σε βάρος του για «βιασμούς».
Διαβάστε το στο analitis.grΖεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμούς: Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα
Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Για εμένα η έρευνα έχει κλείσει, είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», επισήμανε ο 72χρονος ηθοποιός, απαντώντας σε ερωτήσεις στο περιθώριο των γυρισμάτων της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Πατρίς Λεκόντ.
Διαβάστε το στο pagenews.grΖεράρ Ντεπαρντιέ: «Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»
Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», δηλώνει σήμερα ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, αντιδρώντας στην αποκάλυψη μιας έρευνας σε βάρος του για «βιασμούς». «Για εμένα η έρευνα έχει κλείσει, είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», επισήμανε ο 72χρονος ηθοποιός, απαντώντας σε ερωτήσεις στο περιθώριο των γυρισμάτων της νέας […]
Διαβάστε το στο dete.grΖεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμούς: Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα
Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Για εμένα η έρευνα έχει κλείσει, είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», επισήμανε ο 72χρονος ηθοποιός, απαντώντας σε ερωτήσεις στο περιθώριο των γυρισμάτων της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Πατρίς Λεκόντ.
Διαβάστε το στο