Διονύσης Παναγιωτάκης: Απαντά σε αρνητικό σχόλιο για την κατάθεσή του, υπερ Δημήτρη Λιγνάδη – “Αφού ήμουν μαζί του στην Ιθάκη”
17:18 - 25/02/2021
Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του Action 24 Διονύσης Παναγιωτάκης, με ανάρτησή του στο προσωπικό
To άρθρο Διονύσης Παναγιωτάκης: Απαντά σε αρνητικό σχόλιο για την κατάθεσή του, υπερ Δημήτρη Λιγνάδη – “Αφού ήμουν μαζί του στην Ιθάκη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διονύσης Παναγιωτάκης για την κατάθεσή του, υπερ Λιγνάδη: “Αφού ήμουν μαζί του στην Ιθάκη”
“Ώστε μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, μαζί με την σύζυγό σας την Ελένη Κουρκουλα σήμερα κύριε Παναγιωτάκη ε; Έναν τέτοιον άνθρωπο, αν δε θέλει κανείς να τον υποστηρίξει, ακόμα κι αν μπορεί, δεν το κάνει. Τον αφήνει μόνο του. Αν θέλει όμως να τον υποστηρίξει, τον υποστηρίζει ακόμα και με ψέματα. Ντροπή σας”. Ο γνωστός […]
The post Διονύσης Παναγιωτάκης για την κατάθεσή του, υπερ Λιγνάδη: “Αφού ήμουν μαζί του στην Ιθάκη” appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔιονύσης Παναγιωτάκης: Η καθαρή εξήγηση που έδωσε για την κατάθεσή του στην υπόθεση Λιγνάδη
Ο κ. Παναγιωτάκης ξεκαθαρίζει γιατί κλήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και τι είπε για την πολύκροτη υπόθεση.
Διαβάστε το στο thetoc.gr