Μαρία Κανελλόπουλου για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο: Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός
06:42 - 25/02/2021
Η Μαρία Κανελλοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε μετακύ άλλων για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. Η ηθοποιός είπε: «‘Εχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο αλλά σε όλη την κοινωνία… Η βία, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κανελλοπούλου για καταγγελίες : «Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός»
Η Μαρία Κανελλοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. Η ηθοποιός είπε: «‘Εχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο αλλά σε όλη την κοινωνία… Η βία, η […]
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Κανελλοπούλου για καταγγελίες : «Έχω πολλά να πω…»
«Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται «Φάκελος Τέχνης» στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα»
Διαβάστε το στο tovimaΜαρία Κανελλοπούλου: «Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κατακάτσει ο κουρνιαχτός»
«Μην χάνουμε το μέτρα και να μην τσουβαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους στον ίδιο ντορβά».
Διαβάστε το στο ekriti.grΗ Αχαιή Μαρία Κανελλoπούλου για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο: Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός
Η πρώην βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. Η ηθοποιός είπε: «‘Εχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρία Κανελλοπούλου: «Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός» (video)
«Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται «Φάκελος Τέχνης» στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜ. Κανελλοπούλου: «Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κατακάτσει ο κουρνιαχτός»
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show ήταν καλεσμένη η Μαρία Κανελλοπούλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις καταγγελίες...
The post Μ. Κανελλοπούλου: «Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κατακάτσει ο κουρνιαχτός» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr