Σοκαρισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης από την Άβα Γαλανοπούλου

10:48 - 02/12/2019

Η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε τελευταία στιγμή από την παράσταση Happy Birthday Ελλάς, οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν πως θα έπρεπε να […] The post Σοκαρισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης από την Άβα Γαλανοπούλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαρισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης από την Άβα Γαλανοπούλου (VIDEO)

Για την αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου, την τελευταίας στιγμή, από την  παράσταση Happy Birthday Ελλάς, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν πως θα έπρεπε να κρύψουν με μάσκα το πρόσωπο της ηθοποιού από την αφίσα και αυτό πυροδότησε μια σειρά από δημόσιες αντιπαραθέσεις.  Ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, δηλώνει σοκαρισμένος από την απόφαση που πήρε η Άβα Γαλανοπούλου. “Αν μου λέγατε ότι θα συνέβαινε αυτό, δεν θα το περίμενα ποτέ. Είναι αγαπημένη μου φίλη. Προσπάθησα να την μεταπείσω και δεν τα κατάφερα, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Αισθάνθηκα απώλεια φιλίας, απώλεια συναδελφικότητας, ένα κρέμασμα. Τι συνέθεσε το

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σοκαρισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης από την αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου

Για την αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου, την τελευταίας στιγμή, από την  παράσταση Happy Birthday Ελλάς, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν πως θα έπρεπε να κρύψουν με μάσκα το πρόσωπο της ηθοποιού από την αφίσα και αυτό πυροδότησε μια σειρά από δημόσιες αντιπαραθέσεις.  Ο

Διαβάστε το στο madata.gr

Σοκαρισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης από την Άβα Γαλανοπούλου! “Απώλεια φιλίας, συναδελφικότητας, κρέμασμα”!

Η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε τελευταία στιγμή από την παράσταση Happy Birthday Ελλάς, οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν πως θα έπρεπε να κρύψουν με μάσκα το πρόσωπο της ηθοποιού από την αφίσα και αυτό πυροδότησε μια σειρά από δημόσιες αντιπαραθέσεις. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, δηλώνει σοκαρισμένος από την απόφαση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Οι Weekenders δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν δένουν σαν ομάδα»

Secret Song – Έκατσε η Ναταλία Γερμανού στην καρέκλα και έπαθε σοκ: «Δεν μ’ αρέσει να κλαίω στην τηλεόραση καθόλου»

Secret Song – Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου στην πολυπληθή της έκπληξη: «Εγώ, τώρα, τι πρέπει να κάνω δηλαδή;»

Χείμαρρος η Νανά Παλαιτσάκη: «Ήταν εξαιρετικά κακότροποι και υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους»

Γιάννης Κακλέας για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι επικίνδυνο να δουλέψουμε όταν δεν έχουμε την ίδια γλώσσα»

Σοκάρει ο Ιωάννης Απέργης: «Eκσφενδονίστηκα στον δρόμο και το πόδι μου μάγκωσε κάτω από το αυτοκίνητο»