Αύγουστος Κορτώ: “Αναρωτήθηκα προς στιγμήν κατά πόσον είμαι “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” και θυμήθηκα ότι…”
09:15 - 24/02/2021
Η υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια στον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο γνωστός ποινικολόγος στη
To άρθρο Αύγουστος Κορτώ: “Αναρωτήθηκα προς στιγμήν κατά πόσον είμαι “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” και θυμήθηκα ότι…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αύγουστος Κορτώ κατά Κούγια: Αναρωτήθηκα προς στιγμήν κατά πόσον είμαι «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»
Οι δηλώσεις Κούγια και η θύελλα αντιδράσεων
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑύγουστος Κορτώ για δηλώσεις Κούγια: Αναρωτήθηκα κατά πόσον είμαι «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»
Δείτε πως σχολίασε ο Αύγουστος Κορτώ τις δηλώσεις Κούγια περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων».
Διαβάστε το στο in.grΑύγουστος Κορτώ : Αναρωτήθηκα κατά πόσον είμαι «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»
Δείτε πως σχολίασε ο Αύγουστος Κορτώ τις δηλώσεις Κούγια περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων».
Διαβάστε το στο tanea.grΑύγουστος Κορτώ για δήλωση Κούγια: Αναρωτήθηκα προς στιγμήν κατά πόσον είμαι «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»
Αντδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Κούγια που χαρακτήρισε «αναξιόπιστες προσωπικότητες» τα θύματα στην υπόθεση Λιγνάδη και «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» τους «δήθεν μάρτυρες». Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ γράφει σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Αναρωτήθηκα προς στιγμήν κατά πόσον είμαι “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, και θυμήθηκα ότι η πλάτη μου τα καλοκαίρια είναι σαν φλοκάτη, κι ότι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑύγουστος Κορτώ: Απαντά στον Κούγια για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»
ΕΛΛAΔΑ
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπερασπιστική γραμμή που επέλεξε ο Αλέξης Κούγιας ως συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, κατηγορουμένου για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος τόσο στα θύματα όσο και τους μάρτυρες, ο γνωστός ποινικολόγος έκανε λόγο για "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους" και "αναξιόπιστες προσωπικότητες".
Ο Αύγουστος Κορτώ ήταν ένας από τους πολλούς που αντέδρασαν και τοποθετήθηκε σχετικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Αναρωτήθηκα προς στιγμήν κατά πόσον είμαι “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” και θυμήθηκα ότι η πλάτη μου τα καλοκαίρια είναι σαν φλοκάτη, κι ότι μέχρι τα είκοσι νόμιζα ότι “λιπαντικό” είναι το γράσο που βάζουν στ’ αμάξια. Ερασιτέ
Διαβάστε το στο topontiki.grΑύγουστος Κορτώ κατά Κούγια: Αναρωτήθηκα προς στιγμήν κατά πόσον είμαι «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με τη γραμμή που ακολουθεί ο Αλέξης Κούγιας για να υπερασπιστεί τον πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή. Ο γνωστός ποινικολόγος που στη δήλωσή του χαρακτήρισε «αναξιόπιστες προσωπικότητες» τα θύματα, και «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους τους «δήθεν μάρτυρες» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και πολλοί είναι εκείνοι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑύγουστος Κορτώ κατά Κούγια: Αναρωτήθηκα προς στιγμήν κατά πόσον είμαι «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»
Οι δηλώσεις Κούγια και η θύελλα αντιδράσεων
Διαβάστε το στο patrasevents.gr