Κουφός: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα - Θα είμαι έτοιμος»

18:13 - 23/02/2021

Στην Αθήνα έφτασε ο Κώστας Κουφός, προκειμένου να ενταχθεί με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.Έτοιμος να αρχίσει τις προπονήσεις και να ενταχθεί στο αγωνιστικό δυναμικό του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Κουφός, ο οποίος πάτησε Ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Τρίτης (23/2) και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο διεθνής σέντερ αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο για την ζωή του, λέγοντας: «Σίγουρα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να τελειώσει δυνατά τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με πραγματικά καλούς παίκτες και είμαι εδώ για να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Είναι μια παράξενη χρονιά για όλο τον κόσμο. Αλλά πρέπει

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κουφός: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα»

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από σήμερα (23/2) το απόγευμα ο Κώστας Κουφός, με τον έμπειρο σέντερ να δηλώνει ανυπόμονος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να ολοκληρώσουν δυνατά τη σεζόν.  Το νέο…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά