Βασίλης Τερλέγκας: «Έφαγα πολύ ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»
14:12 - 23/02/2021
Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος τόνισε πως δέχτηκε ρατσισμό επειδή […]
The post Βασίλης Τερλέγκας: «Έφαγα πολύ ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Τερλέγκας: “Έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι”
Όσα εξομολογήθηκε ο Βασίλης Τερλέγκας στην κάμερα του Alpha… Για τον ρατσισμό τον οποίο δέχθηκε επειδή είπε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Βασίλης Τερλέγκας: “Έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤερλέγκας: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι και δέχτηκα ρατσισμό γι αυτό» (vid)
Ο Βασίλης Τερλέγκας εξομολογήθηκε ότι έχει δεχθεί πολύ ρατσισμό επειδή δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι.
Διαβάστε το στο GazzettaΒασίλης Τερλέγκας: “Έφαγα ρατσισμό γιατί είπα ότι δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι”
Ο Βασίλης Τερλέγκας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up“, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε διαταραχή πανικού από τον
To άρθρο Βασίλης Τερλέγκας: “Έφαγα ρατσισμό γιατί είπα ότι δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒ.Τερλέγκας: «Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»
O Βασίλης Τερλέγκας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στον "πόλεμο" που δέχθηκε όταν ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι.
«Έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί πιστεύω στο Χριστό και γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω» έσπευσε να διευκρινίσει ο γνωστός καλλιτέχνης.
Επίσης, μίλησε και για την περίοδο που υπέφερε από κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εργασίας του και με τον κόσμο να εκδηλώνει ακραίο θαυμασμό: «Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. Ούτε στο χειρότ
Διαβάστε το στο pronews.grΒασίλης Τερλέγκας : «Έφαγα ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»
Lamianow.gr
Βασίλης Τερλέγκας : «Έφαγα ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»
Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος τόνισε πως δέχτηκε ρατσισμό επειδή είπε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι. «Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. Ούτε […]
Βασίλης Τερλέγκας : «Έφαγα ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΒασίλης Τερλέγκας: «Έφαγα πολύ ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να…» (βίντεο)
Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος τόνισε πως δέχτηκε ρατσισμό επειδή είπε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι. «Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒασίλης Τερλέγκας: Έφαγα ρατσισμό γιατί πίστευα στο Θεό και δεν ήθελα τα μικρά παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι.
Ο Βασίλης Τερλέγκας φιλοξενήθηκε και έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop up“, αποκαλύπτοντας πολλά και διάφορα. Ένα από αυτά ότι πέρασε διαταραχή πανικού...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Τερλέγκας: Έφαγα ρατσισμό γιατί πίστευα στο Θεό και δεν ήθελα τα μικρά παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι.
Διαβάστε το στο spoilersΒασίλης Τερλέγκας : «Έφαγα ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»
Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος τόνισε πως δέχτηκε ρατσισμό επειδή είπε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι.
Διαβάστε το στο to10.grΒασίλης Τερλέγκας: "Έφαγα πολύ ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι" (video)
"Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr