Μπογδάνος: Αν ήμουν στη θέση της Μενδώνη θα είχα παραιτηθεί
10:27 - 23/02/2021
Τους λόγους που θα έθετε την παραίτησή του στην διάθεσή του πρωθυπουργού εφόσον ήταν στη θέση της Λίνας Μενδώνη εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Στο υποθετικό ερώτημα του τι θα έκανε εφόσον ο ίδιος ήταν Υπουργός Πολιτισμού στη θέση της Λίνας Μενδώνη κατά την περίοδο της υπόθεσης Λιγνάδη απάντησε μετά από ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Όπως είπε ο βουλευτή της ΝΔ ο ίδιος θα είχε θέσει άμεσα σε διαθεσιμότητα τον Δημήτρη Λιγνάδη και θα έθετε την παραίτησή του στην διάθεσή του πρωθυπουργού.
«Θα έθετα την παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού για λόγους ευθιξίας, κομματικού πατριωτισμού αλλά και για να προστατέψω τον αρχηγό και την κυβέρνησ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπογδάνος για Μενδώνη: Εγώ στην θέση της θα είχα παραιτηθεί (Video)
Πολιτική
Θέση υπέρ της παραίτησης Μενδώνη πήρε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
«Εάν ήμουν υπουργός Πολιτισμού και είχε ξεσπάσει αντίστοιχο σκάνδαλο με αυτό του Δημήτρη Λιγνάδη κατά την θητεία μου, θα είχα θέσει σε διαθεσιμότητα τον ίδιο και την παραίτησή μου στη διάθεση του προέδρου», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος σε όσους ζητούν την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.
Έσπευσε ωστόσο να εξηγήσει πως αυτό δεν σημαίνει πως θεωρεί πως φταίει η υπουργός Πολιτισμού, ωστόσο, τόνισε, μερικές φορές καλείσαι να παραιτηθείς από ευθιξία, από κομματικό πατριωτισμό ή για να προστατέψεις τον αρχηγό.
«Είναι αυτό που κάποτε είχε π
Διαβάστε το στο topontiki.grΚων. Μπογδάνος: «Αν ήμουν στη θέση της Μενδώνη θα είχα υποβάλλει την παραίτησή μου» (vid)
Με ευθύ λόγο μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στη νέα εκπομπή «Οι απέναντι» του Atlas TV, την οποία παρουσιάζουν οι Χρήστος Τσαλικίδης και Σταύρος Οραήλογλου. Ο βουλευτής –…
Διαβάστε το στο politik.gr