Βάσω Γουλιελμάκη: “Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου…”
16:33 - 22/02/2021
Πριν από περίπου ένα μήνα η Βάσω Γουλιελμάκη έζησε μια πολύ δύσκολη στιγμή, αφού έφυγε από
To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη: “Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το συγκινητικό μήνυμα της Βάσως Γουλιελμάκη: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»
Η ηθοποιός δεν μπορεί να ξεπεράσει την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΡάκος η Βάσω Γουλιελμάκη:«Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»
Έχασε την μητέρα της και συγκλονίζει με το κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Διαβάστε το στο in.grΣυγκλονίζει η Βάσω Γουλιελμάκη: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»
Μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη η οποία πρόσφατα έχασε την μητέρα της.
Διαβάστε το στο NewsBombΒάσω Γουλιελμάκη: Συγκινεί η ηθοποιός – «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»
Δύσκολες στιγμές περνά η Βάσω Γουλιελμάκη το τελευταίο διάστημα καθώς πρόσφατα «έχασε» τη μητέρα της. Η ηθοποιός, προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της τονίζοντας όσα σπουδαία της έμαθε. «Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου, από την απώλεια της αγαπημένης μου μανούλας, αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια. Μεγαλώνοντας […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονιστική Βάσω Γουλιελμάκη: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»
«Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου, από την απώλεια της αγαπημένης μου μανούλας, αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια. Μεγαλώνοντας σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, προστασία και υπευθυνότητα, αυτή η υπέροχη γυναίκα, η μάνα μου, μου έμαθε ότι τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν γονείς όλο τον κόσμο. Μου έμαθε να είμαι […]
The post Συγκλονιστική Βάσω Γουλιελμάκη: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Βάσω Γουλιελμάκη: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»
Μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη που πρόσφατα έχασε την μητέρα της. Η ίδια μέσω της ανάρτησής […]
The post Συγκινεί η Βάσω Γουλιελμάκη: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒάσω Γουλιελμάκη: Συγκινεί η ηθοποιός – «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»
Δυσκολες στιγμές περνά η Βάσω Γουλιελμάκη το τελευταίο διάστημα καθώς πρόσφατα «έχασε» τη μητέρα της. Η ηθοποιός, προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της τονίζοντας όσα σπουδαία της έμαθε. «Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου, από την απώλεια της αγαπημένης μου μανούλας, αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια. Μεγαλώνοντας σ’ ένα […]
Διαβάστε το στο dete.gr