Δημήτρης Μοθωναίος: Το απίστευτο σχόλιο για την Ελένη Κούρκουλα, μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη

15:48 - 22/02/2021

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό και όλο νόημα σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο To άρθρο Δημήτρης Μοθωναίος: Το απίστευτο σχόλιο για την Ελένη Κούρκουλα, μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μοθωναίος εναντίον Ελένης Κούρκουλα για την υπόθεση Λιγνάδη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με αφορμή το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή Happy Day, όπου όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ελένη Κούρκουλα σχετικά με τις τελευταίες φήμες ότι φιλοξενήθηκε στο δικό της σπίτι ο Δημήτρης Λιγνάδης, πριν την έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του – ο Δημήτρης Μοθωναίος σχολίασε με αιχμηρά stories μέσω instagram. […] The post Δημήτρης Μοθωναίος εναντίον Ελένης Κούρκουλα για την υπόθεση Λιγνάδη (ΕΙΚΟΝΕΣ) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πέτρος Πυλαρινός: «Νομίζω ότι ψάχνετε να βρείτε κάποιο κατασκευασμένο beef και διένεξη που δεν υπάρχει πουθενά»

Αντρέας Γεωργίου στη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου – «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια»

Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο σε φωτογραφία της Ελένη Μενεγάκη και ο δημόσιος διάλογός τους

Βάνα Μπάρμπα: «Ήταν λάθος μου να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου – Ήταν έπαρση δική μου»

H Ελευθερία Πάλλα στο TLIFE: «Δεν έχω συμβιβαστεί με την αβεβαιότητα του επαγγέλματος» – Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα

Adele: Τα stiletto νύχια της είναι goth glam με ένα γιορτινό twist