Γιάννης Στάνκογλου για Δ.Λιγνάδη: «Η Λ.Μενδώνη έπρεπε να ψάξει - Άργησε πάρα πολύ»

15:14 - 22/02/2021

Τα «πυρά» τους εναντίον της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στρέφουν οι ηθοποιοί Κώστας Αρζόγλου και Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη. «Τρέμω και που σας μιλάω, έχει πειραχτεί το επάγγελμά μου, ένας ολόκληρος χώρος που αγαπάω, έχω δώσει ολόκληρη τη ζωή μου» τόνισε αρχικά ο κ. Αρζόγλου, μιλώντας στο MEGA. Συνέχισε λέγοντας πως άκουγε φήμες για τον κ. Λιγνάδη, ενώ είναι ιδιαίτερα εξοργισμένος με τις δηλώσεις της κας Μενδώνη, που είχε πει πως «εξαπατήθηκε». «Είναι δυνατόν να μην ξέρει διαφορά μεταξύ υποκρισίας και υποκριτικής τέχνης;» διερωτήθηκε ο έμπειρος ηθοποιός και συμπλήρωσε πως «δεν μπερδεύονται αυτά τα πράγματα, είναι μια προσβλητική δήλωσ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις