Άννα Διαμαντοπούλου στο Marie Claire: το 2002 έζησα μία από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στην πολιτική μου ζωή
14:09 - 22/02/2021
"Για κάθε γυναίκα και άντρα - κορίτσι και αγόρι που υφίστανται σεξουαλική βία ή παρενόχληση, υπάρχει μια Μπεκατώρου που άνοιξε το δρόμο και απέναντι σε κάθε εργοδότη που κάνει κατάχρηση της εξουσίας του υπάρχει μια Κάτια Δανδουλάκη." - Η πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. μιλά για το πώς έβαλε τη σεξουαλική παρενόχληση στη νομοθεσία 15 χρόνια πριν από το #metoo.
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Διαμαντοπούλου στο Marie Claire: το 2002 έζησα μία από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στην πολιτική μου ζωή
«Για κάθε γυναίκα και άντρα – κορίτσι και αγόρι που υφίστανται σεξουαλική βία ή παρενόχληση, υπάρχει μια Μπεκατώρου που άνοιξε το δρόμο και απέναντι σε κάθε εργοδότη που κάνει κατάχρηση της εξουσίας του υπάρχει μια Κάτια Δανδουλάκη.» – Η πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. μιλά για το πώς έβαλε τη σεξουαλική παρενόχληση στη νομοθεσία 15 χρόνια ...
The post Άννα Διαμαντοπούλου στο Marie Claire: το 2002 έζησα μία από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στην πολιτική μου ζωή appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr