Άννα Διαμαντοπούλου στο Marie Claire: το 2002 έζησα μία από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στην πολιτική μου ζωή

14:09 - 22/02/2021

"Για κάθε γυναίκα και άντρα - κορίτσι και αγόρι που υφίστανται σεξουαλική βία ή παρενόχληση, υπάρχει μια Μπεκατώρου που άνοιξε το δρόμο και απέναντι σε κάθε εργοδότη που κάνει κατάχρηση της εξουσίας του υπάρχει μια Κάτια Δανδουλάκη." - Η πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. μιλά για το πώς έβαλε τη σεξουαλική παρενόχληση στη νομοθεσία 15 χρόνια πριν από το #metoo.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Διαμαντοπούλου στο Marie Claire: το 2002 έζησα μία από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στην πολιτική μου ζωή

«Για κάθε γυναίκα και άντρα – κορίτσι και αγόρι που υφίστανται σεξουαλική βία ή παρενόχληση, υπάρχει μια Μπεκατώρου που άνοιξε το δρόμο και απέναντι σε κάθε εργοδότη που κάνει κατάχρηση της εξουσίας του υπάρχει μια Κάτια Δανδουλάκη.» – Η πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. μιλά για το πώς έβαλε τη σεξουαλική παρενόχληση στη νομοθεσία 15 χρόνια ... The post Άννα Διαμαντοπούλου στο Marie Claire: το 2002 έζησα μία από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στην πολιτική μου ζωή appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τραμπ: Ετοιμάζει «εκρηκτικό» ξεκίνημα στην προεδρία - Άμεση η αύξηση δασμών σε Κίνα, Μεξικό και Καναδά

Παγκράτι: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τι συνέβη με τα βεγγαλικά στην τούρτα

Με ιστιοδρομίες iQFOiL άρχισε η 2η φάση της «33ης Athens International Sailing Week 2024»

Αποθήκη με γεωργικά μηχανήματα τυλίχθηκε στις φλόγες στο Ηράκλειο

«Ομάδα κρούσης» ετοιμάζει ο Φάμελλος: Μπαράζ συσκέψεων στην Κουμουνδούρου

Ο Ανδρουλάκης θέλει ad hoc κοινό προοδευτικό μέτωπο για τα εργασιακά στη Bουλή με τον Φάμελλο