Κούρκουλα: Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έμενε στο σπίτι μου

12:01 - 22/02/2021

Τι απάντησε η Ελένη Κούρκουλα σε φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Κούρκουλα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έμενε στο σπίτι μου πριν τη σύλληψη του» (βίντεο)

Τη δική της απάντηση, για όλα όσα ακούστηκαν για την ίδια και τον Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε η Ελένη Κούρκουλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.  Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο κ. Λιγνάδης δεν διέμενε στο σπίτι της πριν τη σύλληψη του, καθώς όπως αποκάλυψε, η ίδια αναρρώνει από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν επιτρέπεται να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω κορονοϊού H Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στην εκπομπή της πως αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει η κ. Κούρκουλαείναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδη. «Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου εί

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κούρκουλα: «Δεν έμενε στο σπίτι μου ο Λιγνάδης»

Ξεκαθαρίζει ότι δε φιλοξένησε στο σπίτι της τον ηθοποιό πριν τη σύλληψή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις