Ελένη Κούρκουλα: Έμενε στο σπίτι της ο Λιγνάδης μέχρι να συλληφθεί; Αυτή είναι η αλήθεια

10:48 - 22/02/2021

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου και κρατείται στην ΓΑΔΑ, καθώς κατηγορείται για βιασμό To άρθρο Ελένη Κούρκουλα: Έμενε στο σπίτι της ο Λιγνάδης μέχρι να συλληφθεί; Αυτή είναι η αλήθεια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Κούρκουλα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έμενε σπίτι μου»

Δεν αρνήθηκε την φιλική σχέση που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η πολιτικός και ηθοποιός, Ελένη Κούρκουλα. Η κα Κούρκουλα όμως απάντησε και στις φήμες ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ελένη Κούρκουλα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έμενε σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελένη Κούρκουλα: Η απάντησή της στην ερώτηση αν έμενε σπίτι της ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την σύλληψή του

Την απάντηση της στις φήμες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης διέμενε στο σπίτι της μέχρι την σύλληψη του έδωσε η Ελένη Κούρκουλα μέσω της εκπομπής «Happy Day» του Alpha. Η Ελένη Κούρκουλα απάντησε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν διέμενε στο σπίτι της ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η ηθοποιός αναρρώνει από ένα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ελένη Κούρκουλα αποκαλύπτει αν έμενε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο σπίτι της μέχρι να συλληφθεί

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες κάποιες φήμες  που θέλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη λίγες ώρες πριν συλληφθεί να μένει σπίτι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Κούρκουλα: Δεν έμενε στο σπίτι μου ο Λιγνάδης

Ξεκαθαρίζει ότι δε φιλοξένησε στο σπίτι της τον ηθοποιό πριν τη σύλληψή του

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πέτρος Πυλαρινός: «Νομίζω ότι ψάχνετε να βρείτε κάποιο κατασκευασμένο beef και διένεξη που δεν υπάρχει πουθενά»

Αντρέας Γεωργίου στη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου – «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια»

Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο σε φωτογραφία της Ελένη Μενεγάκη και ο δημόσιος διάλογός τους

Βάνα Μπάρμπα: «Ήταν λάθος μου να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου – Ήταν έπαρση δική μου»

H Ελευθερία Πάλλα στο TLIFE: «Δεν έχω συμβιβαστεί με την αβεβαιότητα του επαγγέλματος» – Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα

Adele: Τα stiletto νύχια της είναι goth glam με ένα γιορτινό twist