Δημήτρης Παπανώτας για Νάντια Κοντογεώργη: «Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο; Για τα φοβερά αποτελέσματα»;

09:06 - 22/02/2021

Οι δηλώσεις που έκανε η Νάντια Κοντογεώργη περί νούμερων τηλεθέασης και ανανέωσης συμβολαίου με την ΕΡΤ, έπαιξαν στο Happy Day […] The post Δημήτρης Παπανώτας για Νάντια Κοντογεώργη: «Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο; Για τα φοβερά αποτελέσματα»; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Παπανώτας για Νάντια Κοντογεώργη: «Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο; Για τα φοβερά αποτελέσματα»;

«Ειλικρινά, αυτή την αγωνία μέχρι τον Σεπτέμβρη αν θα ξαναδώ αυτή την εκπομπή, δεν θα κάνω καλοκαίρι, καταλαβαίνεις...»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δημήτρης Παπανώτας: Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο η Νάντια Κοντογεώργη;

Πως σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας τις δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη σχετικά με την τηλεθέαση και το συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Τις δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Παπανώτας: Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο η Νάντια Κοντογεώργη; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δημήτρης Παπανώτας για Νάντια Κοντογεώργη: «Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο; Για τα φοβερά αποτελέσματα»; (video)

Καυστικά τα σχόλιά του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»