Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το δημόσιο μήνυμα για τη μάρτυρα που “έκαψε” τον Δημήτρη Λιγνάδη με την κατάθεσή της

08:03 - 22/02/2021

Η σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη το βράδυ του Σαββάτου (20/2) βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το δημόσιο μήνυμα για τη μάρτυρα που “έκαψε” τον Δημήτρη Λιγνάδη με την κατάθεσή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το μήνυμα στη γυναίκα μάρτυρα στην υπόθεση Λιγνάδη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία είναι μία εκ των γυναικών που έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήρε θέση για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Διαβάστε το στο in.gr

Το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη μάρτυρα που έκαψε τον Λιγνάδη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία είναι μία εκ των γυναικών που έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήρε θέση για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το μήνυμα στη γυναίκα μάρτυρα που "έκαψε" τον Λιγνάδη

"Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά..." Το μήνυμα που έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προς τη γυναίκα που με τη μαρτυρία της "έκαψε" τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ξέρω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ξέρω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη» Πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, το πρωί της Δευτέρας, με σκοπό να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»