Δήμητρα Παπαδήμα: Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με τηλεοπτικό σκηνοθέτη! (ΒΙΝΤΕΟ)
00:00 - 22/02/2021
Όπως η ίδια τονίζει, μιλώντας στο Star σκηνοθέτης τής ζήτησε να κάνει τρίο. Ειδικότερα, όπως είπε η Δήμητρα Παπαδήμα: «Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με τηλεοπτικό σκηνοθέτη! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε τρίο με τηλεοπτικό σκηνοθέτη, να με καλέσει εισαγγελέας» (vid)
Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που είχε δεχθεί.
Διαβάστε το στο GazzettaΔήμητρα Παπαδήμα: Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη – Μου είπαν: «μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα»
Τη δική της εμπειρία από την στιγμή που της ζητήθηκαν σεξουαλικά ανταλλάγματα στην αρχή της επαγγελματικής της καριέρας εξομολογήθηκε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα. Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Κυριακής και σημείωσε πως είναι έτοιμη να καταθέσει στον εισαγγελέα . «Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: Μεγάλη ηθοποιός μου είχε ζητήσει τρίο με τηλεοπτικό σκηνοθέτη
Ακόμη μία σοκαριστική καταγγελία έκανε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες, παραδέχθηκε δημόσια ότι έχει πέσει ουκ ολίγες φορές θύμα παρενοχλήσεων. Αυτή τη φορά η ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τόνισε ότι...
The post Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: Μεγάλη ηθοποιός μου είχε ζητήσει τρίο με τηλεοπτικό σκηνοθέτη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔήμητρα Παπαδήμα: Με εκβίασε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη για να μείνει στη δουλειά
"Έχω ακούσει και τη φράση, "μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα"" αναφέρει η Δήμητρα Παπαδήμα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚαταγγελία – σοκ από την Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη – ανθρωπάκι»
Σε άλλη μια σοκαριστική καταγγελία για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου προχώρησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα. Όπως κατήγγειλε η ηθοποιός της ζητήθηκε να συμμετέχει σε ομαδική ερωτική πράξη από συνάδελφό της, γυναίκα, με τη συμμετοχή και ενός σκηνοθέτη τον οποίο χαρακτηρίζει «ανθρωπάκι». Η Δήμητρα Παπαδήμα, μάλιστα, δηλώνει έτοιμη να καταθέσει ονόματα και διευθύνσεις αν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Μεγάλη ηθοποιός μού είχε ζητήσει τρίο με τηλεοπτικό σκηνοθέτη»
Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω ακούσει και τη φράση, "μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα», αναφέρει η Δήμητρα Παπαδήμα.
Διαβάστε το στο pagenews.grΔήμητρα Παπαδήμα: "Μου ζήτησε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό"
Σοκάρει η ηθοποιός με την αποκάλυψή της
Διαβάστε το στο ekriti.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό» [βίντεο]
Ακόμη μία σοκαριστική αποκάλυψη για το χώρο του θεάματος έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδήμα, εξομολογήθηκε την πρόταση που της είχε κάνει μια συνάδελφός της και ένας σκηνοθέτης πριν από 15 χρόνια να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά. Υπενθυμίζουμε ότι, πριν από λίγες μέρες, η κα Παπαδήμα είχε καταγγείλει ότι προ ετών […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό» [βίντεο] appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Μεγάλη ηθοποιός μού είχε ζητήσει τρίο με τηλεοπτικό σκηνοθέτη»
Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω ακούσει και τη φράση, "μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα», αναφέρει η Δήμητρα Παπαδήμα.
Διαβάστε το στο