Κουφός: «Είμαι ενθουσιασμένος - Ανυπομονώ για την ευκαιρία»

18:58 - 21/02/2021

Ο Κώστας Κουφός με δηλώσεις του στάθηκε στην ευκαιρία που…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κουφός: «Είμαι ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος»

Ο Κώστας Κουφός, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, μίλησε στο επίσημο site της ομάδας για τους στόχους που έχει θέσει ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» Το άρθρο Κουφός: «Είμαι ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κουφός: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Ολυμπιακό»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί δίπλα στους παλιούς συμπαίκτες του στην Εθνική Ανδρών (Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σπανούλη), δήλωσε ο Κώστας Κουφός στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ανυπόμονος να αγωνιστεί δίπλα στους παλιούς συμπαίκτες του στην Εθνική Ανδρών (Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σπανούλη), δήλωσε ο Κώστας Κουφός στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κώστας Κουφός, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων».Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Κουφός δήλωσε ανυπόμονος να συναντήσει τους πρώην συμπαίκτες του από την Εθνική, ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτός στην νέα του ομάδα. Ο Έλληνας διεθνής στο περσινό του ανεπιτυχές πέρασμα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στους μελλοντικούς του στόχους. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Κουφός δήλωσε: «Ανυπομονώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, με την ελπίδα να έρθει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Μιλήσαμε με τον προπονητή

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

Γιάννης Αλαφούζος: «Στιγμές πένθους - Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατριχιαστικό μήνυμα των διεθνών - «Απόψε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του»

Ραντεβού με την τύχη έδωσε χθες ένας παίκτης του ΛΟΤΤΟ στις Γούβες Ηρακλείου

Συντετριμμένοι όλοι στο Κορωπί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατό του - «Πνιγμός εντός ύδατος»

Εθνική Ελλάδας: Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα με την Αγγλία - Οι επαφές με την UEFA