Λίτσα Πατέρα: «Δικηγόρος μου είχε κάνει μήνυση για αυτό, έκλαιγα δύο μήνες»

17:33 - 21/02/2021

Με αρκετά χρόνια πορείας είναι σίγουρο ότι το όνομά της σου έρχεται αμέσως στο μυαλό όταν αναφέρεσαι στην αστρολογία. Η […] The post Λίτσα Πατέρα: «Δικηγόρος μου είχε κάνει μήνυση για αυτό, έκλαιγα δύο μήνες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λίτσα Πατέρα: «Ένας δικηγόρος κατέθεσε μήνυση εναντίον μου, που βέβαια δεν έγινε δεκτή, αλλά αυτό με έκανε να κλαίω δύο μήνες»

Τι είναι αυτό που θέλετε να συμβεί; Θα κάνω μια πρόβλεψη. Θα συμβεί κάτι στο σύμπαν που θα καταλάβουν και θα παραδεχθούν όλοι ότι οι πλανήτες μάς επηρεάζουν. Είναι αγώνας ζωής να αποδειχθεί ότι αυτό συμβαίνει. Σας εξομολογούμαι ότι ειδικά τα πρώτα χρόνια όλη αυτή η «απαξία» που ένιωσα για κάτι που αγαπούσα πολύ, με […] The post Λίτσα Πατέρα: «Ένας δικηγόρος κατέθεσε μήνυση εναντίον μου, που βέβαια δεν έγινε δεκτή, αλλά αυτό με έκανε να κλαίω δύο μήνες» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε