H εξομολόγηση της Ελληνίδας που έστειλε τον Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή μετά την καταγγελία βιασμού της

17:18 - 21/02/2021

Η Άντρια Κόνσταντ η Ελληνίδα που κατάφερε με την καταγγελία της να στείλει τον Μπιλ Κόσμπι To άρθρο H εξομολόγηση της Ελληνίδας που έστειλε τον Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή μετά την καταγγελία βιασμού της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H εξομολόγηση της Άντρια Κόνσταντ, της Ελληνίδας που έστειλε τον Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή μετά την καταγγελία βιασμού της

Η Άντρια Κόνσταντ μίλησε μέσω skype στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” «Επέλεξα να ακολουθήσω τη νομική οδό που για πολλά θύματα αυτή η οδός τα αποθαρρύνει και τα τρομάζει. Όμως εγώ βρήκα μεγάλη υποστήριξη, πιστεύω αυτό ήταν πολύ σημαντικό και αρκετά θύματα έχουν ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, του να μιλούν και […] The post H εξομολόγηση της Άντρια Κόνσταντ, της Ελληνίδας που έστειλε τον Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή μετά την καταγγελία βιασμού της appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»