Έλενα Κρεμλίδου: To πρώτο μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

15:39 - 21/02/2021

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι η παίκτρια του Survivor που την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς To άρθρο Έλενα Κρεμλίδου: To πρώτο μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor 2021 - Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την οικειοθελή της αποχώρηση

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor 2021, καθώς ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπωρούσε αρκετά το τελευταίο διάστημα.Είναι λίγες ημέρες που η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 2021, καθώς ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπωρούσε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Σήμερα η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου επέστρεψε στο Instagram μετά από απουσία δύο μηνών και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι. Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στο Survivor και έγραψε: «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ μια φράση που λεμέ συχνά αλλά δεν καταλαβαίνουμε την σημασία της ,χαμένοι πολλές φορές στην κα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»