Δέκα χρήσεις της λεβάντας στο σπίτι και στη μαγειρική
14:05 - 21/02/2021
Δέκα συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσουμε τη λεβάντα στο σπίτι αλλά και στη μαγειρική.
1. Ρίχνουμε μία κουταλιά λεβάντα ξερή στο βάζο της ζάχαρης. Αυτή η ποσότητα αρκεί για να αρωματίσει όλη τη ζάχαρη.
2. Βράζουμε τα άνθη της λεβάντας σε νερό. Στη συνέχεια, σβήνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να βγάλουν τα αρώματά τους. Βγάζουμε τα άνθη από το νερό με ένα σουρωτήρι. Αφήνουμε το νερό να κρυώσει και στη συνέχεια το βάζουμε σε παγοθήκες. Τώρα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παγάκια λεβάντας για να δώσουμε ιδιαίτερο άρωμα στο νερό μας, ανθρακούχο ή μη, ή στο παγωμένο τσάι.
3. Αρωματίζοντας το νερό με λεβάντα, έχουμε ένα αρωματικό αντικατάστατο του απλού νερού για κάθε συνταγή γλυκού.
4.
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο κανόνας της υγιεινής διατροφής που απλοποιεί κατά πολύ τη μαγειρική
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ετοιμάσεις ένα γεύμα, καθένας με τα δικά του...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr