Ρένια Λουιζίδου: «Υπήρχε ομερτά στο θέατρο» (Video)
13:05 - 21/02/2021
ΕΛΛAΔΑ
Για το «Καφέ της Χαράς», τη σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης που «κόπηκε» από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, αλλά και όσα έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μίλησε -μεταξύ άλλων- η Ρένια Λοϊζίδου.
«Δεν έχω βρεθεί ποτέ με πιο μεικτά συναισθήματα. Υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρχει η ελπίδα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο υγιές περιβάλλον. Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους, ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Ότι αυτό το πράγμα είχε τέτοια ένταση και έκταση δεν ήταν στην αντίληψή μας», ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρένια Λουιζίδου: “ Υπήρξε ομερτά στο θέατρο, όλοι ξέραμε”
Η ηθοποιός ανέφερε πως δεν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς προσπάθησε να αποφύγει τις επίφοβες συνεργασίες: “Ήταν τύχη, αλλά έτυχε και να ειδοποιηθώ εγκαίρως. Δεν μου έχει τύχει προσωπικά. Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που δεν ξέρω τι να πω. Όσο για την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν ήταν τοποθέτηση. Είναι μία θέση που δεν μπορείς […]
The post Ρένια Λουιζίδου: “ Υπήρξε ομερτά στο θέατρο, όλοι ξέραμε” appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΡένια Λουιζίδου – Υπήρξε ομερτά στο θέατρο, όλοι ξέραμε
Η Ρένια Λουιζίδου, ήταν καλεσμένη στο “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε φυσικά για τις καταγγελίες στον χωρο του θεάτρου. Η αγαπημένη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρένια Λουιζίδου – Υπήρξε ομερτά στο θέατρο, όλοι ξέραμε
Διαβάστε το στο spoilers