Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος και συνεργάτης μου, τώρα στη θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας”

11:38 - 21/02/2021

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, όλο αυτό τον καιρό των καταγγελιών, δεν σταμάτησε μέσα από τα social media To άρθρο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος και συνεργάτης μου, τώρα στη θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου για Λιγνάδη: «Ο Δημήτρης που ήξερα εξαφανίστηκε, και στην θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας»

Μάλιστα χθες βράδυ, μετά τη σύλληψή του, η γνωστή θεατρολόγος με ένα κείμενό της, μίλησε για τη φιλία και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, απαντώντας σε όλους αυτούς που της έγραψαν: “Μα ήσουν φίλη του, τώρα τι έγινε”; «Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι ούτε μασάω τα λόγια μου, ούτε κρύβομαι πίσω απ’ το […] The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου για Λιγνάδη: «Ο Δημήτρης που ήξερα εξαφανίστηκε, και στην θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

“Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος και συνεργάτης μου, τώρα στη θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας”

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, όλο αυτό τον καιρό των καταγγελιών, δεν σταμάτησε μέσα από τα social media της, να ζητάει την τιμωρία των ενόχων σε όλες τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, η λεκτικής και σωματικής βίας. Υπήρξε όμως φίλη και συνεργάτιδα του Δημήτρη Λιγνάδη. Χθες βράδυ, μετά τη σύλληψή του, η γνωστή θεατρολόγος με ένα κείμενό της, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου – Ο Λιγνάδης ήταν φίλος και συνεργάτης μου, τώρα εμφανίστηκε ένα τέρας

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου υπήρξε συνεργάτιδα του Δημήτρη Λιγνάδη. Χθες βράδυ, μετά τη σύλληψή του, η γνωστή θεατρολόγος με ένα κείμενό της, μίλησε για τη φιλία... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαριλένα Παναγιωτοπούλου – Ο Λιγνάδης ήταν φίλος και συνεργάτης μου, τώρα εμφανίστηκε ένα τέρας

Διαβάστε το στο spoilers

Θεατρολόγος για Λιγνάδη: “Ήταν φίλος και συνεργάτης μου, τώρα στη θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας”

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, όλο αυτό τον καιρό των καταγγελιών, δεν σταμάτησε μέσα από τα social media της, να ζητάει την τιμωρία των ενόχων σε όλες τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, η λεκτικής και σωματικής βίας. Υπήρξε όμως φίλη και συνεργάτιδα του Δημήτρη Λιγνάδη. Χθες βράδυ, μετά τη σύλληψή του, η γνωστή θεατρολόγος με ένα κείμενό της, μίλησε για […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»