Θανάσης Παπαγεωργίου: «Κυρία Μενδώνη, αυτόν τον Πολιτισμό σας τον χαρίζω»

14:57 - 20/02/2021

Ανοιχτή επιστολή προς την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη απέστειλε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Παπαγεωργίου προς Μενδώνη : «Αυτόν τον Πολιτισμό σας τον χαρίζω»

Στην επιστολή του, ο κ. Παπαγεωργίου δηλώνει ότι αποσύρει την αίτηση του για επιχορήγηση του Θεάτρου «Στοά» ξεκαθαρίζοντας πως «μετά από πενήντα χρόνια έντιμου και εξαντλητικού αγώνα για ένα καλύτερο θέατρο, αισθάνομαι ότι προδίδω τον αγώνα μου»

Διαβάστε το στο tovima

Θανάσης Παπαγεωργίου σε Μενδώνη: Αυτόν τον Πολιτισμό σας τον χαρίζω – Αποσύρω την αίτηση επιχορήγησης του Θεάτρου «Στοά»

Στην επιστολή του, ο κ. Παπαγεωργίου δηλώνει ότι αποσύρει την αίτηση του για επιχορήγηση του Θεάτρου «Στοά», εξηγώντας ότι «μετά από πενήντα χρόνια έντιμου και εξαντλητικού αγώνα για ένα καλύτερο θέατρο, αισθάνομαι ότι προδίδω τον αγώνα μου, αν η χώρα μου με κρίνει ικανό για επιχορήγηση με μια απόφαση που θα φέρει την υπογραφή σας, […] The post Θανάσης Παπαγεωργίου σε Μενδώνη: Αυτόν τον Πολιτισμό σας τον χαρίζω – Αποσύρω την αίτηση επιχορήγησης του Θεάτρου «Στοά» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Θ. Παπαγεωργίου αποσύρει την αίτηση για επιχορήγηση του θεάτρου Στοά: «Κυρία Μενδώνη, αυτόν τον Πολιτισμό σας τον χαρίζω»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης απαντά με ανοιχτή επιστολή στην υπουργό Πολιτισμού μετά τις εξελίξεις στο θέατρο

Διαβάστε το στο lifo.gr

Θανάσης Παπαγεωργίου: Κα Μενδώνη σας χαρίζω τον πολιτισμό σας

Με ανακοίνωση του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Παπαγεωργίου δηλώνει ότι αποσύρει την αίτηση για επιχορήγηση του θεάτρου «Στοά» από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Θανάσης Παπαγεωργίου: Κυρία Μενδώνη, αυτόν τον Πολιτισμό σας τον χαρίζω

Τι γράφει σε ανοιχτή επιστολή που απέστειλε προς τη Λίνα Μενδώνη  ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου.Ανοιχτή επιστολή προς την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη απέστειλε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου. Στην επιστολή του, ο κ. Παπαγεωργίου δηλώνει ότι αποσύρει την αίτηση του για επιχορήγηση του Θεάτρου «Στοά», εξηγώντας ότι «μετά από πενήντα χρόνια έντιμου και εξαντλητικού αγώνα για ένα καλύτερο θέατρο, αισθάνομαι ότι προδίδω τον αγώνα μου, αν η χώρα μου με κρίνει ικανό για επιχορήγηση με μια απόφαση που θα φέρει την υπογραφή σας, και που θα προέρχεται από έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει, δεν έχει πληροφορηθεί, δεν είναι δουλειά του να ξέρει, δεν έχει καμία ευθύνη, που ε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο