Η Άριελ Κωνσταντινίδη σοκάρει: «Απαιτούσε από μένα να πίνω καθαρό οινόπνευμα»

09:27 - 20/02/2021

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, σοκάρει με την εξομολόγησή της για […] The post Η Άριελ Κωνσταντινίδη σοκάρει: «Απαιτούσε από μένα να πίνω καθαρό οινόπνευμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα

«Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αποκαλύπτει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Απαιτούσε από μένα να πίνω καθαρό οινόπνευμα»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη σοκάρει με την αποκάλυψη: “Μετά την πρεμιέρα λοιπόν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αντί για κονιάκ, καθαρό οινόπνευμα. Και απαιτούσε από μένα να το ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Απαιτούσε από μένα να πίνω καθαρό οινόπνευμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άριελ Κωνσταντινίδη : Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα

«Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη

Διαβάστε το στο in.gr

Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω κάθε βράδυ καθαρό οινόπνευμα»

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε επί σκηνής από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Η Άριελ Κωνσταντινίδη καταγγέλλει σκηνοθέτη: «Απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έσπασε τη σιωπή της και εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε επί σκηνής από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Σύμφωνα με όσα είπε, απαιτούσε από αυτήν να πίνει σε μία σκηνή του έργου καθαρό οινόπνευμα! «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη και εξηγεί: «Μου έχει τύχει να συνεργαστώ με έναν πολύ ταλαντούχο ηθοποιό, ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης της παράστασης στην οποία συμμετείχα. Μέσα στο κείμενο υπήρχε μία σκηνή όπου έπρεπε να πίνω ένα ποτό, στο οποίο θα έβαζα φωτιά για να με ζεστάνει. Στην αρχή έβαλα φωτιά με έναν αναπτήρα στο ποτό, αλλά η φλόγα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Απαιτούσε από μένα να πίνω καθαρό οινόπνευμα»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, σοκάρει με την εξομολόγησή της για όσα βίωσε επί σκηνής από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Σύμφωνα με όσα λέει, απαιτούσε από αυτήν να πίνει σε μία σκηνή του έργου καθαρό οινόπνευμα! «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άριελ Κωνσταντινίδη: "Απαιτούσε από μένα να πίνω καθαρό οινόπνευμα"

"Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»