Αυτό είναι το νόημα της νηστείας

14:54 - 19/02/2021

ΠΕΡΙ ΝΗΣΤΕΙΑΣ: Aς έρθει, λοιπόν, ανάμεσά μας ο μαθητής του Χριστού. Ας μας διδάξει τον τρόπο της νηστείας. Ας τον ακούσουμε που λέει: ‹‹Νηστεία καθαρή και αμόλυντη ενώπιον του Θεού και Πατέρα είναι αυτή: να επισκέπτεται κανείς ορφανά και χήρες στη θλίψη τους και να τηρεί τον εαυτό του αμόλυντο από τον κόσμο››. Πως όμως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτός είναι ο στόχος του Γιαννούλη με τη Νόριτς

Αυτός είναι ο στόχος του Γιαννούλη με τη Νόριτς 19/02/2021 Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Νόριτς και το πρωτάθλημα της Championship, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα, «pinkun.com». Ο 24χρονος μπακ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του ματς με την φανέλα της Νόριτς, το νέο στυλ ποδοσφαίρου στο οποίο πρέπει να προσαρμοστεί, αλλά και τους στόχους που έχει με την αγγλική ομάδα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός μπακ: Για τις πρώτες του εμπειρίες: «Τα πρώτα 2-3 παιχνίδια δεν ήταν εύκολα για εμένα. Έπρεπε να προσαρμοστώ σε ένα νέο στυλ ποδοσφαίρου, αλλά νομίζω ότι στα δύο τελευταία ματς ήμουν κ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Ποιοι και πόσα Θα λάβουν μέχρι τον Απρίλιο 2025-ΙΚΑ, Δημόσιο, Απόστρατοι- Επιταγή Ακρίβειας 2024

Δυο νηστίσιμα γλυκά από το Αγιον Ορος

Υπάρχει καλό πείσμα;

Συνταγη από το Άγιον Όρος για το Χριστόψωμο

Μονή Καισαριανής: Ένα βυζαντινό στολίδι στον Υμηττό- Βίντεο με πλάνα από ψηλά

Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Γιώργο Πιτσιρίλο – ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ