Ο Ράσελ Κρόου στήριξε Τσιτσιπά, η ανάρτηση του στο twitter
14:24 - 19/02/2021
Ο Ράσελ Κρόου είναι φαν του τένις και του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο πασίγνωστος ηθοποιός παρακολούθησε την αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Ράσελ Κρόου στήριξε Τσιτσιπά, η ανάρτηση του στο twitter δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ράσελ Κρόου στηρίζει Ελλάδα και Στέφανο Τσιτσιπά: «Είμαι μαζί του» έγραψε στο Twitter
Ο διάσημος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της μάχης του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έγραψε τρία μηνύματα στον επίσημο λογαριασμό του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΡάσελ Κρόου: Στήριξε Τσιτσιπά – Η ανάρτησή του στο twitter
Ο Ράσελ Κρόου είναι φαν του τένις και του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο πασίγνωστος ηθοποιός παρακολούθησε την αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, όπου ο έλληνας τενίστας τελικά έχασε, και δήλωσε την προτίμηση του στον Στέφανο. Ο Τσιτσιπάς πάλεψε κόντρα στον Ρώσο τενίστα, αλλά ο αντίπαλος του ήταν ανώτερος, με αποτέλεσμα να χάσει με […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Ράσελ Κρόου στηρίζει ανοιχτά Ελλάδα και Τσιτσιπά: «Είμαι μαζί του»
Ο διάσημος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της μάχης του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έγραψε απανωτά tweets στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Στο πρώτο, ο Ράσελ Κρόου έγραψε «εγώ είμαι με τον Τσιτσιπά», στο δεύτερο «καθάρισαν το γήπεδο με μπλε και λευκή πετσέτα. Πολιτιστικά ευαίσθητο; Ή προαίσθημα;» και στο τρίτο έβαλε μόνο μια […]
The post Ο Ράσελ Κρόου στηρίζει ανοιχτά Ελλάδα και Τσιτσιπά: «Είμαι μαζί του» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.gr