Ο Ράσελ Κρόου στήριξε Τσιτσιπά, η ανάρτηση του στο twitter

14:24 - 19/02/2021

Ο Ράσελ Κρόου είναι φαν του τένις και του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο πασίγνωστος ηθοποιός παρακολούθησε την αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Ράσελ Κρόου στήριξε Τσιτσιπά, η ανάρτηση του στο twitter δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ράσελ Κρόου στηρίζει Ελλάδα και Στέφανο Τσιτσιπά: «Είμαι μαζί του» έγραψε στο Twitter

Ο διάσημος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της μάχης του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έγραψε τρία μηνύματα στον επίσημο λογαριασμό του 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ράσελ Κρόου: Στήριξε Τσιτσιπά – Η ανάρτησή του στο twitter

Ο Ράσελ Κρόου είναι φαν του τένις και του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο πασίγνωστος ηθοποιός παρακολούθησε την αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, όπου ο έλληνας τενίστας τελικά έχασε, και δήλωσε την προτίμηση του στον Στέφανο. Ο Τσιτσιπάς πάλεψε κόντρα στον Ρώσο τενίστα, αλλά ο αντίπαλος του ήταν ανώτερος, με αποτέλεσμα να χάσει με […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Ράσελ Κρόου στηρίζει ανοιχτά Ελλάδα και Τσιτσιπά: «Είμαι μαζί του»

Ο διάσημος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της μάχης του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έγραψε απανωτά tweets στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Στο πρώτο, ο Ράσελ Κρόου έγραψε «εγώ είμαι με τον Τσιτσιπά», στο δεύτερο «καθάρισαν το γήπεδο με μπλε και λευκή πετσέτα. Πολιτιστικά ευαίσθητο; Ή προαίσθημα;» και στο τρίτο έβαλε μόνο μια […] The post Ο Ράσελ Κρόου στηρίζει ανοιχτά Ελλάδα και Τσιτσιπά: «Είμαι μαζί του» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χριστουγεννιάτικο σαφάρι ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ. για τα στέκια παράνομου τζόγου

Γιώργος Καρκάς: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ηθοποιός που δεν θέλει να συνεργαστεί με έναν αθώο Φιλιππίδη»

Μαγδεμβούργο: Η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει την έκδοση του μακελάρη και είχε προειδοποιήσει για το πόσο επικίνδυνος είναι

Πάρος: «Το χειρουργείο πήγε καλά, αλλά πονάω ακόμα» λέει ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε από μια παρέα ανηλίκων

Το Χόλιγουντ στο πλευρό της Μπλέικ Λάιβλι: «Ποτέ μην αλλάξεις, ποτέ μην χάσεις τη φωνή σου»

Άγγελος Μπασινάς: «Το διαζύγιο έχει βγει, πάμε παρακάτω»