«Καταπέλτης» ο Στέφανος Μάνος: Αν ήμουν κυβερνητικός θα εξέταζα την «απόλυση» του επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ – Ανύπαρκτος ο δήμαρχος

20:57 - 18/02/2021

«Χείμαρρος» ο Στέφανος Μάνος που παραμένει εγκλωβισμένος στο σπίτι του στην Εκάλη χωρίς ρεύμα. «Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι η δημόσια αυτή υπηρεσία δεν λειτουργεί ή λειτουργεί κατά τρόπο πρωτόγονο. Δεν ενημερώνει, περιφρονεί τους πολίτες.  Ζητώ μια πληροφορία και μου δίνουν διάφορες αοριστολογίες και γενικότητες. Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς προς... The post «Καταπέλτης» ο Στέφανος Μάνος: Αν ήμουν κυβερνητικός θα εξέταζα την «απόλυση» του επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ – Ανύπαρκτος ο δήμαρχος appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Μάνος: Αν ήμουν στην κυβέρνηση θα εξέταζα την απομάκρυνση του επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ – Ανύπαρκτος ο δήμαρχος

Εγκλωβισμένος σπίτι του χωρίς ρεύμα και θέρμανση για 84 ώρες ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος - Τι είπε για το Μάτι

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Παπαρίζου–Μαυρίδης: Ψάχνουν εξωδικαστική λύση για τη μεζονέτα που είχαν μαζί – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του μουσικού; [βίντεο]

Μόναχο: Μία νεκρή και πολλοί τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος διαδηλωτών

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξε το σπίτι της πρώην του και έβαλε φωτιά στα ρούχα της

Χαμάς: Επιβεβαιώνει την κατάπαυση πυρός – Κανονικά η παράδοση των ομήρων

Αλεξανδρούπολη: Αυτοκίνητο με 2 γυναίκες βρέθηκε στη θάλασσα

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη σε δημοφιλή προϊόντα της μετά τις 14 Οκτωβρίου